Kurser, arrangementer og praktiske ting

  Kurser og arrangementer for frivillige

  Ungdommens Røde Kors tilbyder en række kurser, uddannelser og arrangementer til dig som frivillig. 2-3 gange årligt afholder URK Uddannelsesuge, hvor vi blandt andet tilbyder kurser i Life Skills, Ung til ung konflikthåndtering, SPRINT og Ung-til-ung facilitering. 

  Klik her og se kalenderen over kommende kurser og arrangementer.

  Se vores kurser og arrangementer

  Afholdelse af kurser og arrangementer:

  Skal du afholde et arrangement, kurser eller uddannelse, kan lokalerne på sekretariatet benyttes, eller du kan hente en liste over kursussteder og lokaler, som Ungdommens Røde Kors tidligere har brugt.

  Praktisk:

  HUSK: Afholder du et kursus, er det vigtigt, at du printer og medbringer dette dokument, som kursusdeltagerne skal skrive sig på. Listen sendes derefter til info@urk.dk. På baggrund af listerne kan vi søge fonde, som kan bruges til at udvikle og afholde flere kurser i fremtiden.

  Sekretariatet står klar til hjælp: Som frivillig har du mulighed for at benytte dig af en række serviceydelser fra sekretariatet i forbindelse med din aktivitet.

  Sekretariatet har åbent alle hverdage kl. 09.00-15.00 og kan besøges på adressen: Hejrevej 30, 2. sal 2400 København NV.

  Booking af lokaler: Som frivillig har du mulighed for at benytte mødelokaler i stueetagen på Hejrevej i weekender og på hverdage efter kl. 17.00. Hvis du har brug for et lokale til et frivilligarrangement, skal du skrive til info@urk.dk, der kan hjælpe med at tjekke ledighed og booke lokalet til dig. 

  Kan du ikke hjælpe din deltager?

  Som frivillig kan man til tider stå i situationer, hvor ens hjælp som frivillig måske ikke rækker så langt. Der er måske behov for professionel hjælp, hvad angår deltagerne på de forskellige aktiviteter. Det kan eksempelvis være misbrug, overgreb eller noget helt andet. Her kan du se oversigten over professionel hjælp, som du kan henvise din deltager til.

  Henvisningssteder (lang version)

  Henvisningssteder (kort version)

   

  Introkursus til nye frivillige

  Nu kan du som nye frivillig tage vores online introkursus. Du kan tage kurset, når du har lyst, hjemme i sofaen eller på vej i toget. Eneste forudsætning er, at du har internetforbindelse.

  Læs mere og find introkurset her