Genstart_kreativ_Ungdommens Røde Kors

  Kom og vær med

  Kalender

  Her kan du se, hvornår vi har større arrangementer, kurser og uddannelser i Ungdommens Røde Kors.

  25. november, 2023: Inspirationsdag for frivillige på anbringelsesområdet

  Vi afholder igen i år inspirationsdag for alle frivillige på anbringelsesområdet, hvor fokus er på at møde og erfaringsdele med andre frivillige på tværs af byer og frivilliggrupper og blive inspireret af fede workshops og eksterne oplægsholdere!

  Der er mulighed for overnatning til alle der kommer langvejs fra og der vil være fuld forplejning hele dagen.

  Dato, tid og sted

  D. 25. november kl. 11-17

  Tilmeldingsfrist

  15. november 2023

  Tilmeldingsmuligheder
  Eventet er for alle, der er frivillige på anbringelsesområdet og ved tilmelding sendes en mail til clara@urk.dk med fulde navn, eventuelle allergener, hvis der skal bruges overnatning og hvilken aktivitet man er frivillig på.

  Derudover er der følgende Facebook begivenhed som man skal trykke deltager på derefter: INSPIRATIONSDAG 2023 🎉 | Facebook

  Målgruppe
  Alle frivillige på anbringelsesområdet har mulighed for at deltage.

  Kontaktperson på sekretariatet

  Clara - clara@urk.dk

   

  26. november 2023: Mentoruddannelse del 1

  Uddannelsen er til dig, som gerne vil oplæres i at være mentor til et barn eller en ung i en 1-1 relation. Uddannelsen fungerer som en workshop, hvor du som deltager, i høj grad vil blive sat til at bruge dig selv og reflektere over egne kvalifikationer og ressourcer både som kommende mentor, men også som menneske gennem øvelser og dialog. Du vil ligeledes blive introduceret til faserne i et mentorforløb primært opstarten af et mentorforløb, samtaleteknikker med børn og unge herunder; aktiv lytning, motivationsstyrkelse og målorienteret samarbejde, og generel viden om, hvad en frivillig-orienteret mentorrolle kan for børn og unge.

  Hvem kan deltage?

  Alle, der har interesse i at være mentor hos Mentoring Ungdommens Røde Kors, er velkomne. Du skal være minimum 20 og maks. 35 år gammel. Hvis du er interesseret, skal du først sende en ansøgning og til en mentorsamtale, inden du kan deltage på uddannelsen. Dette kan gøres via hjemmesiden: URK Mentoring | URK.dk eller skriv til kontaktpersonen, og vi vil sende mere information.

  Dato, tid og sted:

  Søndag d. 26. november kl. 10-13 i København 

  Tilmelding:

  4 dage før pågældende uddannelse via hjemmesiden URK Mentoring | URK.dk eller skriv til Dilara@urk.dk

   

  Mandag d. 4. december 2023: Online uddannelse for nye frivillige studiestøttere

  På uddannelsen får du en introduktion til Studerende Fanger. Du får indblik i, hvad det vil sige at være frivillig i Ungdommens Røde Kors og specifikt, hvordan man er frivillig i et fængsel eller for en løsladt. Du lærer bl.a. om Røde Kors’ historie og vores principper.

  Som studiestøtte hjælper man en studerende gennem studiet – enten i eller udenfor fængslet. Du får derfor gode råd til, hvordan du er en god personlig støtte, og hvordan du kan motivere og understøtte læring hos den studerende. Derudover lærer du at sætte mål og grænser for dit arbejde som studiestøtte. 

  Hvem kan deltage?

  Nye frivillige studiestøtter

  Dato, tid og sted:

  Mandag d. 4. december 2023 kl. 16.30 – 19.30 på Teams

  Tilmelding:

  Tilmelding via mail til Line Gullach på line.g@urk.dk senest d. 29. november

  Finder du ikke det, du søger? Så udbyder Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA) også en masse fede gratis kurser for frivillige. 

  Nedenfor kan du se de kurser, vi kan tilbyde dig og dine medfrivillige i Life Skills, Ung til Ung Konflikthåndtering, SPRINT, Ung-til-ung facilitering - samt link til vores læringsunivers med forskellige onlinekurser for alle frivillige - nye som gamle.