International_røde kors_frivillig_afrika_Ungdommens Røde Kors

  Unge fællesskaber i hele verden

  Ungearbejde i hele verden

  Hvad har unge fra Grønland, Zimbabwe og Danmark til fælles?
  Meget mere end man lige går og tror! Drømmen om positiv forandring og lysten til at gøre noget hersker på tværs af alle breddegrader. Derfor arbejder vi hver eneste dag for at styrke unges stemme og muligheder for at skabe forandring - både i Danmark og verden.

  Ungdommens Røde Kors er til stede i lande, hvor unge ikke altid bliver hørt og ofte har ringe muligheder for at få indflydelse på deres egen hverdag og fremtid.

  Vores mission er at vende synet på og hos de unge, så både de selv og deres omverden bliver klar over, at ungdommen har masser af ressourcer og viden, som kan bruges til at løse lokale og globale udfordringer.

  Vi tror på, at unge er nøglen til at skabe en bedre og mere bæredygtig verden.

   

  Vidste du...

  at Ungdommens Røde Kors er til stede i Grønland, Afrika, Asien, Mellemøsten og Østeuropa?

  Vil du være frivillig ungdomsleder i Nepal?

  Som ung i Zimbabwe bliver man ikke hørt. Unge bliver ofte overset, men som ungdomsleder har jeg mulighed for at være de unges stemme. Jeg har fået en chance for at udvikle mig selv og mit lokalområde. Jeg har lært at være en god ven, arbejde som et hold og stille spørgsmål. Mit mindset er forandret

  - Jonathan fra Zimbabwe om at være lokal ungdomsleder i Zimbabwe Røde Kors/Ungdommens Røde Kors

  • Hvordan kan jeg være med?

   Vores internationale projekter er drevet af vores frivillige, der allerede har en masse erfaring fra vores sociale indsatser i Danmark. Af og til søger vi frivillige, som vil rejse med ud i verden og besøge vores projekter. Følg med på vores sociale medier og LinkedIn for at se mulighederne.

   Interesseret i at høre mere? Skriv til os på info@urk.dk

  • Kan jeg komme ud at rejse med Ungdommens Røde Kors?

   Vi sender desværre kun meget få unge til udlandet, hvor de er med til at understøtte vores internationale programmer som ungdomsledere. Som regel sender vi frivillige af sted, som allerede har erfaring fra Ungdommens Røde Kors. Alle internationale tilbud vil blive slået op på hjemmesiden. Man kan ikke søge uopfordret.

  • Hvem samarbejder Ungdommens Røde Kors med i udlandet?

   I vores internationale projekter arbejder vi tæt med Dansk Røde Kors. Vi samarbejder også altid med det pågældende lands Røde Kors eller Røde Halvmåne selskab. Er vi f.eks. i Grønland, er vores nærmeste partner derfor Grønlandsk Røde Kors.

   Det lokale partnerskab sikrer både projektets bæredygtighed og sørger for, at der konstant er fokus på de vigtigste behov i det enkelte lokalområde.

  Vidste du...

  at Ungdommens Røde Kors har arbejdet for at fremme relationer og solidaritet på tværs af landegrænser siden 1923?

  Want to read about our international projects in English?
  Sara og Søren i Zimbabwe

  Se en hilsen fra Søren og Sara, der var med URK i Zimbabwe