Mød vores partnere

  Vores erhvervspartnere medvirker til, at vi hver dag kan skabe øjeblikke, der forandrer fremtiden for udsatte børn og unge over hele landet.

  Her finder du en præsentation af de virksomheder, der allerede har indgået samarbejder med Ungdommens Røde Kors, og som nu er en del af vores virksomhedsnetværk. Disse virksomheder er med til at vise vejen for erhvervslivet, og de gør deres medarbejdere stolte over at være en del af engagementet.

   

  Store strategiske partnerskaber

  jem & fix
  I 2020 har jem & fix doneret det hidtil største engangsbeløb i Ungdommens Røde Kors historie. jem & fix udtaler:

  "Ungdommens Røde Kors udmærker sig ved sit helt særlige og prisværdige engagement i at hjælpe udsatte børn og unge. Et engagement der i høj grad er båret af frivillige ildsjæle, og dem står vi gerne bag i jem & fix, når de over sommeren knokler for at skabe gode ferieoplevelser for børn og unge, der fortjener et ekstra pusterum og trænger til en masse gode ferieminder."

  jem og fix logo

  Kammeradvokaten - Advokatfirmaet Poul Schmidt
  I 2009 indgik Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmidt og Ungdommens Røde Kors et partnerskab til fordel for udsatte børn og unge. Gennem samarbejdet understøtter Kammeradvokaten Ungdommens Røde Kors' indsats; dels via juridisk rådgivning og bistand til organisationens sekretariat og frivillige, og dels gennem økonomiske sponsorater.

  Læs mere om samarbejdet.

  Kammeradvokaten

  EY
  I 2011 indgik EY (det daværende KPMG Danmark) og Ungdommens Røde Kors partnerskabet "Læring for Livet", som understøtter Ungdommens Røde Kors' indsats for udsatte børn og unge på læringsområdet. EY har et stærkt samfundsmæssigt fokus og ansvar, og i virksomhedens CSR-strategi lægges der stor vægt på læring, viden og uddannelse. Med ønsket om at fokusere virksomhedens indsats, hvor den gør mest gavn og har størst værdi for samfundet, valgte EY i 2011 at indgå i et partnerskab med Ungdommens Røde Kors.

  Læs mere om samarbejdet.

  EY
  Vil du være partner?

  Platinpartnere

  Trendhim
  Trendhim støtter Ungdommens Røde Kors' juleaktiviteter.

  "Grundet COVID-19 har vi i år 2020 aflyst den årlige firmajulefrokost. I stedet har vi valgt at donere en stor del af vores budget til Ungdommens Røde Kors - til deres arbejde for at bringe julen til de børn, der har mest brug for den. Det giver mening."
  - Sebastian Petersen, CEO hos Trendhim

   

  Partnerlogo_Trendhim_Ungdommens Røde Kors

  BK-pack
  BK-pack er Fyn-partner hos Ungdommens Røde Kors. De hjælper oversete børn på Fyn, der har det svært og står alene med deres problemer. Virksomheden støtter op om etableringen af lokale fællesværker, der er huse med frivilligdrevne aktiviteter for områdets børn og unge.

  BK Pack

  Hustømrene A/S
  Hustømrerne støtter EN HJÆLPENDE HÅND, fordi vi med en lille indsats kan gøre en stor forskel, og det synes vi, er fantastisk. Vores filosofi er, at alle virksomheder kan finde små ting at bidrage med til at skabe et bedre samfund, så hvorfor ikke gøre det? Det er en simpel gerning med et stort pay-off. Og så giver det god stemning og fællesskab i virksomheden.

  Hustømrene

  CG Jensen
  CG Jensen har i mange år støttet Ungdommens Røde Kors' aktiviteter. Alt fra lektiecaféer og ferielejre til vores klubber under EN HJÆLPENDE HÅND kampagnen. CG Jensen støtter finansielt, men også med eksponering af kampagner bl.a. på byggepladser. 

  "Vi er glade for at kunne bidrage og tage socialt ansvar og oplever også, at det er noget, medarbejderne er stolte af. 

  - Henrik Mieritz, Supportchef hos CG Jensen 

  CG Jensen_Ungdommens Røde Kors_En Hjælpende Hånd

  BERLIN BAR
  Berlin Bar hjælper URK året rundt – særligt ferielejre og ved juletid.

  Berlin Bar_partner_ungdommens røde kors

  Dansk Metal
  Dansk Metal støtter kampagnen En Hjælpende Hånd.

  ”Alle børn har ret til en god start på livet, men det er ikke alle børn, der får det. Jeg og mine faglærte kolleger kan være med til at give udsatte børn og unge en håndsrækning, så de kan få en bedre fremtid”.
  - Claus Jensen, forbundsformand, Dansk Metal

  Dansk metal_en hjælpende hånd_ungdommens røde kors

  Guldpartnere

  Sølvpartnere