Mød vores partnere

  Vores erhvervspartnere medvirker til, at vi hver dag kan skabe øjeblikke, der forandrer fremtiden for udsatte børn og unge over hele landet.

  Her finder du en præsentation af de virksomheder, der allerede har indgået samarbejder med Ungdommens Røde Kors, og som nu er en del af vores virksomhedsnetværk. Disse virksomheder er med til at vise vejen for erhvervslivet, og de gør deres medarbejdere stolte over at være en del af engagementet.

   

  Strategiske partnerskaber

  MTF Energy

  ”Det er blevet en del af vores DNA at tænke i velgørenhed, og det betyder meget for os som virksomhed og for vores medarbejdere”

  Bo Palmgren, Adm. Dir. MFT Energy

  MFT_partnerskaber

  Astralis

  ”Astralis er lige så meget gaming-kultur, som vi er esport, og vi glæder os til at understøtte Ungdommens Røde Kors’ arbejde, hvor det er naturligt i forhold til vores fysiske og digitale aktiviteter.”

  Anders Hørsholt, CEO i Astralis.

  Astralis' logo

  WS Audiology blev etableret i 2019 ved fusionen af Sivantos og Widex. Virksomheden kombinerer over 140 års erfaring med at anvende banebrydende teknologi til at hjælpe mennesker med høretab, så de kan høre de lyde, der gør livet vidunderligt. Med brands som Widex, Signia, Rexton, Audio Service og Vibe er de til stede i flere end 130 markeder. WS Audiology beskæftiger 12.000 medarbejdere og har globalt hovedkontor i Lynge, Danmark. WS Audiology ejes af Tøpholm- og Westermann-familierne samt af fonde, der administreres af EQT. Som en global markedsleder er det vores ambition at sikre, at vidunderlig lyd er en del af alle menneskers liv.


  ”Vi vil meget gerne give “en hånd” til ungdommen. Der er brug for alle og alle kan gøre en forskel, men det er ikke alle unge der oplever det. Ungdommens Røde Kors har kontakt til mange sårbare og vi synes I gør det godt! Det er stærkt når unge hjælper unge!”

  Logo

  Toyota Finans & Lyngby Turistfart

  I forbindelse med Ungdommens Røde Kors’ 100 års fødselsdag i 2023, har ALCHEMIST inviteret 100 ferielejrbørn og -unge på en uforglemmelig dag på restaurant.

  Som én af flere fødselsdagsgaver har Toyota Finans i samarbejde med Lyngby Turist sørget for, at 100 børn fra hele landet + deres frivillige har kunne hoppe gratis på bussen fra flere steder i Jylland til København.

  Toyota og Lyngby

  Bruun Rasmussen

  ”Vi er glade for, at vi hos Bruun Rasmussen i år kan være med i samarbejdet med Ungdommens Røde Kors’ store juletræsauktion og ser frem til at svinge hammeren i den gode sags tjeneste. Selvom vi som auktionshus har set det meste, er det alligevel første gang, at vi er med til at udbyde hele 11 helt særlige og unikke juletræer fra en række fantastiske og dedikerede pyntere. Vi håber, at årets juletræsauktion vil indbringe et stort beløb til en vigtig sag, der støtter udsatte børn og unge, både i juletiden og resten af året,”

  - Kasper Nielsen, vurderings- og salgsdirektør hos Bruun Rasmussen. 
                                                                                                                                             
   

  Bruun Rasmussens logo

  JH Transport
  JH Transport har siden 2015 støttet Ungdommens Røde Kors med transport af bl.a. auktionsvarer flere gange årligt.

  JH Packman partnerlogo

  jem & fix
  jem og fix har for femte år i træk støttet Ungdommens Røde Kors’ ferielejre. jem & fix udtaler:

  "Ungdommens Røde Kors udmærker sig ved sit helt særlige og prisværdige engagement i at hjælpe udsatte børn og unge. Et engagement, der i høj grad er båret af frivillige ildsjæle, og dem står vi gerne bag i jem & fix, når de over sommeren knokler for at skabe gode ferieoplevelser for børn og unge, der fortjener et ekstra pusterum og trænger til en masse gode ferieminder."

  jem og fix logo

  Kammeradvokaten - Advokatfirmaet Poul Schmidt
  I 2009 indgik Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmidt og Ungdommens Røde Kors et partnerskab til fordel for udsatte børn og unge. Gennem samarbejdet understøtter Kammeradvokaten Ungdommens Røde Kors' indsats; dels via juridisk rådgivning og bistand til organisationens sekretariat og frivillige, og dels gennem økonomiske sponsorater.

  Læs mere om samarbejdet.

  Kammeradvokaten

  EY
  I 2011 indgik EY (det daværende KPMG Danmark) og Ungdommens Røde Kors partnerskabet "Læring for Livet", som understøtter Ungdommens Røde Kors' indsats for udsatte børn og unge på læringsområdet. EY har et stærkt samfundsmæssigt fokus og ansvar, og i virksomhedens CSR-strategi lægges der stor vægt på læring, viden og uddannelse. Med ønsket om at fokusere virksomhedens indsats, hvor den gør mest gavn og har størst værdi for samfundet, valgte EY i 2011 at indgå i et partnerskab med Ungdommens Røde Kors.

  Læs mere om samarbejdet.

  EY
  Vil du være partner?

  Platinpartnere

  TVC Advokatfirma 

  Igen i år støtter TVC Advokatfirma Ungdommens Røde Kors' ferielejre

  ”Hos TVC Advokatfirma er vi glade for at støtte Ungdommens Røde Kors, som gør en kæmpe forskel for børn og unge. De agerer både en kærlig støtte, en god ven og et frirum for de børn og unge, som har brug for netop dette. Vi er sikre på, at det arbejde, som Ungdommens Røde Kors gør, er med til at bringe selvtillid, glæde og gåpåmod frem hos de unge. De er dermed en vigtig omsorgsgiver, der er med til at bygge et godt fundament for de unges videre færd i livet.”  

  - Leo Jantzen, direktør for TVC Advokatfirma

  TVC Advokatfirma - platinpartner 2

  Mekoprint

  Mekoprint støtter Ungdommens Røde Kors Julekampagne og vores indsatser for udsatte børn og unge.

  "Mekoprint har særligt fokus på at støtte børn og unges udvikling. Fra elever til lærlinge, uddannelsessamarbejde og støtte til frivillige der hjælper andre. Derfor støtter vi Ungdommens Røde Kors, og vi vil gerne særligt rose alle de frivillige, der gør en kæmpe forskel ved at hjælpe andre unge."

  - Anders Kold, CEO hos Mekoprint.

  Mekoprint partnerlogo

  Trendhim
  Trendhim støtter Ungdommens Røde Kors' juleaktiviteter.

  "Grundet COVID-19 har vi i år 2020 aflyst den årlige firmajulefrokost. I stedet har vi valgt at donere en stor del af vores budget til Ungdommens Røde Kors - til deres arbejde for at bringe julen til de børn, der har mest brug for den. Det giver mening."
  - Sebastian Petersen, CEO hos Trendhim
   

  Partnerlogo_Trendhim_Ungdommens Røde Kors

  CG Jensen
  CG Jensen har i mange år støttet Ungdommens Røde Kors' aktiviteter. Alt fra lektiecaféer og ferielejre til vores klubber under EN HJÆLPENDE HÅND kampagnen. CG Jensen støtter finansielt, men også med eksponering af kampagner bl.a. på byggepladser. 

  "Vi er glade for at kunne bidrage og tage socialt ansvar og oplever også, at det er noget, medarbejderne er stolte af. 

  - Henrik Mieritz, Supportchef hos CG Jensen 

  CG Jensen_Ungdommens Røde Kors_En Hjælpende Hånd

  Sjælsø Management 

  ”Det er børnene og de unge, der er landets fremtid. Derfor er det vigtigt for Sjælsø, at støtte op om det gode arbejde i Ungdommens Røde Kors. Det er vores håb, at vi kan bidrage til, at de mest udsatte børn og unge oplever respekt, nærvær, omsorg og et pusterum i hverdagen, der kan give dem et skub i den gode retning i livet.” 

  - Flemming Joseph Jensen, CEO Sjælsø Management

  Sjælsø Management

  Bestseller

  ”Det er vigtigt for os, at alle børn har muligheden for at være klædt godt på igennem hele livet – uanset hvilke vilkår de kommer fra. Netop denne vision støtter URK op om ved at skabe de bedste sociale rammer for at udsatte børn og unge kan være en del af et meningsfuldt fællesskab engageret af tusindvis af frivillige. Og derfor er vi glade for at kunne bidrage med det gennem tøj til både børn og unge på, som hvert år samles til URKs sommerlejre, hvor der skabes minder for livet.”

  - Kasper Reggelsen, kommunikationschef for BESTSELLER

  Bestseller

  JORTON

  "Vi er i JORTON glade for at kunne støtte Ungdommens Røde Kors arbejde med at hjælpe nogle af Danmarks mest udsatte børn og unge – både i juletiden og resten af året. Det er et vigtigt arbejde, som gør en forskel."

  Elma Vous Lomholdt, HR- og marketingchef

  JORTON

  Guldpartnere

  Sølvpartnere

  Bronzepartnere

  3N Lakering

  785 Hurup ApS

  A2auto

  AC MEJERIMASKINER ApS

  Air Support

  Alfix

  Alusteel A/S

  AME Rengøring ApS

  Andersen & Tardini APS

  A Pair

  Alex Andersen Ølund A/S

  Arma-Tube A/S

  Arne Andersen, Vrå A/S

  AVK International A/S

  A/S Mortensen & Nymark 

  Beumer Group 

  Bio Circle Surface Technology Aps

  Boman Consulting

  Bridgestone

  BRØNDBORINGSFIRMAET BRØKER A/S

  Byens Byggerådgivning

  Carriwell ApS

  Casper Norrild

  CD Security ApS

  Cisi P/S

  Combilent A/S

  CPH Erhverv - Hougaard & Westall ApS

  CRH Contrete A/S

  Dancontainer A/S

  Danilift A/S

  Den lille glarmester

  Desitek A/S

  Din Fotobog

  DiningSix A/S

  DKAUTO.DK APS 

  DK Jern & Metalhandel ApS

  Dorch & Danola A/S

  DS Gruppen

  Elcold Frysere ApS

  Enemærke & Petersen A/S   

  EONS

  Escape Room

  Fagbevægelsens Hovedorganisation 

  Flittig og Flink

  FMM ApS

  Fredrik Johnsen Golf Academy ApS

  Friluft.dk

  GASA Odense Frugt – Grønt A.m.b.a.

  GN Triova ApS

  GRAFICAL ApS

  Groesfjeld Advanced Cleaning Solutions ApS

  HP EL ApS

  Høgh og Sønberg A/S

  IMS Byg og Anlæg

  Jakobsen EL installationsforretning

  Jan Hansen VVS

  J.P. Klausen & Co A/S

  Julefabrikken Danmark ApS

  Kildeberg A/S

  Kvalitek ApS

  Lactosan A/S

  Lolks Industrial Services ApS

  LTECH A/S

  Marineshaft A/S

  Mentor Danmark 

  Michael Poulsen ApS

  Mogens Rasmussen Middelfart A/S

  Mokkaland.dk

  MR El-Teknik ApS

  Nordic Overfladebehandling A/S

  Nordlund A/S

  Novaform

  Palfinger Danmark A/S

  PL Beton

  Powel Danmark A/S

  Psykolog Yasmine Dalsgaard ApS

  Quilts of Denmark A/S

  RC Køleteknik A/S

  Rema 1000 Hurup

  Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S

  Riis Retail A/S

  Rubenlund Agro A/S

  Rytger

  Samlino

  Scangaard Lastvognsservice 

  SK Consult ApS

  Skagen Sandblæseri ApS

  Snedker/Tømrer Søren B

  Solar Danmark A/S

  Sonlac A/S

  Speedperform by Worldmanuals 

  Spendless.dk

  Struer Facader ApS 

  Sundbusserne

  Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S

  Søbogaard

  Søby Maskinaktieselskab

  Trioworld Nyborg A/S

  Uni-Tankers A/S

  Untold Secretz

  Vesterbro Tømmerhandel

  Viggo Pedersen og Søn A/S

  Vildmarks Aps

  VMB Arkitekter A/S

  Vodskov Malerforretning ApS

  VW Means Wear

  WekoAgro Machinery Hammel A/S

  Wennstrom Solutions & Service A/S

  X-Company ApS

  Y-design

  Zacho-Lind A/S

  Øens Murerfirma A/S

  Ølsted & Allested Vognmandsforretning Bent Sørensen ApS