Børneløb_løb_event_frivillig_dreng der løber_ungdommens røde kors

  Kammeradvokaten

  Som en del af en fokuseret CSR-strategi har Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith et pro bono-samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Et samarbejde til fordel for udsatte børn og unge, hvor Kammeradvokaten yder gratis juridisk rådgivning.

  Gennem samarbejdet understøtter Kammeradvokaten Ungdommens Røde Kors’ indsats, dels via juridisk rådgivning og bistand til organisationens sekretariat og frivillige, og dels gennem en lang række samarbejdsaktiviteter og økonomiske sponsorater. 

  Juridisk bistand
  Ungdommens Røde Kors’ sekretariat og frivillige har løbende et behov for juridisk bistand og rådgivning i forbindelse med eksempelvis udarbejdelse af kontrakter og samarbejdsaftaler med diverse eksterne partnere, ansættelser og personsager. Desuden rummer samarbejdet mulighed for at indgå aftaler om, at kvalificerede medarbejdere fra Kammeradvokaten kan lave faglige foredrag eller oplæg om relevante temaer, herunder menneskerettigheder, projektstyring eller lignende.

  Børneløb
  Med pengene fra Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmiths sponsorater har Ungdommens Røde Kors blandt andet afholdt Børneløb i Aarhus to år i træk, hvor over 1.000 børn fra byens børnehaver og fritidsordninger deltog.

  Gennem såvel rådgivning som aktiviteter og sponsorater bidrager Kammeradvokatens medarbejdere til at gøre en vigtig forskel for, at Ungdommens Røde Kors kan gøre det, vi er bedst til, nemlig at skabe fællesskaber for udsatte børn og unge i Danmark og resten af verden. 

  Vi er stolte af at være Ungdommens Røde Kors' CSR-partner. De unge er samfundets måske vigtigste investering, og kan der sættes tidligt ind, kan der gøres en kæmpe forskel. Som en ressourcestærk virksomhed med unge talenter, giver det ekstra mening for os at arbejde for de sårbare unge og deres potentiale

  - Tomas Ilsøe Andersen, Managing Partner hos Kammeradvokaten

  Børneløb_Kammeradvokaten_Ungdommens Røde Kors

  Lynhurtige fusser

  Over 1.000 børn fra Aarhus' børnehaver og skolefritidsordninger deltog i Ungdommens Røde Kors’ Børneløb, som i samarbejde med Kammeradvokaten blev afholdt to år i træk.

  Kammeradvokaten_Ungdommens Røde Kors

  Hør Områdedirektør for Kammeradvokaten, Maiken Schack, og Direktør for Ungdommens Røde Kors, Anders Folmer Buhelt, fortælle om partnerskabet,