asylcenter_asyl_flygtning_lille pige_legekammeraterne_frivillig_ungdommens røde kors

  Hvad har vi gang i?

  Vi har en mission

  En mission om, at alle børn og unge i Danmark skal have muligheden for at blive hørt, for at være en del af noget stort, og for at gøre en forskel.

  Vi tror på ungdommen, og vi tror på, at I sammen kan være med til at gøre en forskel for jer selv, hinanden og jeres lokalsamfund – når bare mulighederne er der.
  Derfor har vi udråbt 2018 til året, hvor alle børn og unge i Danmark får tilbuddet om at være med og gøre en forskel - og I bestemmer selv hvordan.

  Der er nemlig ikke én rigtig måde at være med på: Man kan blive frivillig hos os eller en anden organisation – men man behøver ikke være frivillig overhovedet. Man kan også starte sine egne projekter og invitere andre med. Eller man kan beslutte sig for at gøre lidt flere gode ting i hverdagen og blive hverdagsaktivist. Eller man kan…. Valget er dit.

  Hvorfor gør vi det her?

  Helt klicheagtigt - men ikke desto mindre korrekt - er det jer, de unge, der er fremtiden. Og derfor skal I naturligvis have muligheden for at blive hørt og sætte jeres præg på samfundet.

  Ungdommens Røde Kors er organisation for de unge og af de unge. Hos os er der plads til alle, og vi vil gerne inspirere og engagere så mange som muligt i at gøre en forskel for andre. Simpelthen fordi vi tror på, at det kan være med til at gøre verden til at bedre sted.

  Og hvem vil ikke gerne have det?

  Hvem er Ungdommens Røde Kors?

  5000

  frivillige

  12000

  deltagere

  100

  steder i landet

  Vil du have fat i os? Kontakt os her: