Kammeradvokaten_partnerskaber_fundraising_ungdommens røde kors

  Kammeradvokaten støtter op om udsatte børn og unge

  Kammeradvokaten fortsætter sit mangeårige pro bono-samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Et samarbejde hvor Kammeradvokaten løbende yder gratis juridisk rådgivning og bidrager med økonomiske sponsorater til fordel for udsatte børn og unge. Et uvurderligt samarbejde, lyder det fra organisationen.

  Normalt er gode råd dyre, men Kammeradvokaten har via gratis juridiske rådgivning gjort det muligt for Ungdommens Røde Kors at søge nye veje i sin indsats for at fremme positive fællesskaber for udsatte børn og unge.

  Som en del af en fokuseret CSR-strategi har Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith siden 2009 haft et pro bono-samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Samarbejdet har til formål at understøtte Ungdommens Røde Kors’ arbejde gennem juridisk bistand om alt fra vedtægtsændringer til ferielejr-økonomi. På den måde er Kammeradvokaten med til at sikre, at det juridiske fundament for Ungdommens Røde Kors altid er i orden. Og det er guld værd for ungdomsorganisationen, forklarer direktør Anders Folmer Buhelt:

  Mød vores øvrige samarbejdspartnere og støtter

  ”Samarbejdet med Kammeradvokaten giver os en enorm sikkerhed i forhold til, at vi kan koncentrere os om det, som vi er gode til, samtidig med at vi ved, at vi er på sikker juridisk grund i vores arbejde. Som ungdomsorganisation er det afgørende, at vi har mulighed for at prøve nye metoder og strukturer af – Kammeradvokaten har gjort, at vi med ro i sindet, kan kaste os ud i nye indsatser og organiseringer, som er altgørende, hvis vi skal nå vores målsætning om, at ingen børn og unge må stå uden for fællesskabet. Vi er derfor meget stolte og taknemmelige for at samarbejde med en stor og velrenommeret virksomhed som Kammeradvokaten.”

  Sammen om at forbedre vilkårene
  I år har Kammeradvokaten blandt andet bistået med rådgivning om, hvordan Ungdommens Røde Kors’ vedtægter kan udformes, så et nyt medlemskab baseret på handling kunne indføres samt gennemgang af diverse kontrakter – både interne og med eksterne samarbejdspartnere

  De unge er samfundets vigtigste investering
  Kammeradvokaten deler Ungdommens Røde Kors’ fokus på unges potentiale. Ligesom ungdomsorganisationen ser advokatfirmaet de unge som en vigtig stemme, som skal styrkes og støttes.

  ”Vi er meget stolte af vores samarbejde med Ungdommens Røde Kors. De unge er samfundets måske vigtigste investering, og som en ressourcestærk virksomhed med unge talenter, giver det ekstra mening for os at arbejde for de sårbare unge og deres potentiale,”
  - Managing Partner Tomas Ilsøe Andersen. 

  Julekort støtter børn og unge
  Ud over sin værdifulde juridiske bistand har Kammeradvokaten endnu en gang doneret 25.000 kroner via firmaets julekort til Ungdommens Røde Kors’ aktiviteter. Bidraget går bl.a. til de børn og unge, der af den ene eller anden årsag er nødt til at holde jul uden for hjemmet, f.eks. på landets hospitaler, døgninstitutioner og krise- og asylcentre.

  Har du en idé til et samarbejde? Kontakt os for en uforpligtende snak.