Fællesbillede Juletræsauktion 2023

  JULETRÆSAUKTION 2023

  Et stjernespækket hold af kendisser og virksomheder har skabt 11 unikke juletræer til årets Juletræsauktion til fordel for udsatte børn og unge. Det er for eksempel børn, der ikke kan holde jul hjemme, fordi de er indlagt på hospitalet, anbragt på en døgninstitution eller har søgt tilflugt på et kvindekrisecenter sammen med mor. Alt er doneret, og alle indtægter går ubeskåret til at skabe positive oplevelser for børn og unge i vores sociale aktiviteter. Klik på billederne og byd med fra den 1. december til 19. december 2023 hos auktionshuset Bruun Rasmussen.

  Byd med på årets juletræsauktion og støt udsatte børn og unge
  Alle indtægter går til udsatte børn og unge
  Hjælp udsatte børn og unge, der ikke kan holde jul hjemme

  PRAKTISK INFO

  Juletræspynten skal afhentes hos Bruun Rasmussen på Nørgaardsvej 3, 2800 Kongens Lyngby, når juletræsauktionen er slut. Alternativt kan pynten og produkterne sendes mod betaling. Juletræet medfølger ikke, da det er pynten og gaverne under træet, man byder på. Læs mere om her, hvad pengene går til.


  OM JULETRÆSAUKTIONEN

  Det er ottende år i træk, at Ungdommens Røde Kors får kendte personligheder og brands til at skabe unikke juletræer til fordel for udsatte børn og unge. Alt er doneret, og alt går ubeskåret til at skabe gode oplevelser for børn og unge til jul og resten af året.

  Byd med på årets juletræsauktion og støt udsatte børn og unge