Giv en særlig gave til de børn, der må holde jul udenfor hjemmet

  Julen burde være en glædelig tid for ethvert barn – men for rigtig mange børn, er december også en hård tid. Det gælder for dem, der må holde jul på hospitalet, på en døgninstitution eller på et kvindekrisecenter.

  Hjælp os med at give en god december til de børn, der på grund af sygdom, vold eller svigt i familien ikke kan holde jul derhjemme.

  Der er flere tusinde børn i Danmark, som må holde jul på enten hospitalet, en døgninstitution eller et krisecenter. Når du som barn bruger en længere periode af din barndom på sådan en institution, oplever du at få sat dit børneliv ufrivilligt på pause. Det har alvorlige konsekvenser for børns trivsel og mentale sundhed.

  Særligt i juletiden er det ikke sjovt at være isoleret fra fællesskabet. Børnene fortjener, at vi kan bringe god julestemning og børnehygge ind bag institutionernes hvide vægge. Det gør vores unge frivillige, som arrangerer børnecaféer, hvor de bager julekager, klippeklistrer, laver julegaver og meget andet sammen med børn på landets hospitaler, krisecentre, psykiatriske afdelinger og døgninstitutioner.

  Julesponsorat

  Jeres sponsorat er fradragsberettiget. Læs mere her.

  Men vi mangler jeres hjælp!

  Når I som virksomhed køber et julesponsorat, er I med til at give en jul med hjertevarme og nærvær til nogle af de mest udsatte børn.

  Julehygge

  Det støtter I

  Julehygge og aktiviteter for børn og
  unge, der går gennem en svær periode
  i livet og må holde jul udenfor hjemmet.

  - Børn og unge, som er indlagt på hospitalet
  - Voldsramte børn på krisecentre
  - Anbragte børn

  Julehygge

  Det gør Ungdommens Røde Kors

  Unge frivillige arrangerer caféer for børn og unge på institutionerne, hvor de laver juleaktiviteter i november
  og december.

  Vi har caféer på otte hospitaler, seks psykiatriske afdelinger, 14 krisecentre og fire døgninstitutioner.