Ferielejr_hoppepude

  Viking som ambassadør for URK

  Ungdommens Røde Kors har indgået et ambassadørskab med den populære danske skuespiller Alex Høgh Andersen fra HBO-successerien Vikings. Med ambassadørskabet skal Alex hjælpe med at sætte fokus på organisationens arbejde for udsatte børn og unge i Danmark og udlandet.

  Det er første gang, Ungdommens Røde Kors indgår samarbejde med en ambassadør på denne måde. Formålet med samarbejdet er at skabe opmærksomhed og udbrede kendskabet til Ungdommens Røde Kors’ aktiviteter for udsatte børn og unge og samtidig sætte fokus på de forskellige udfordringer, som mange børn og unge oplever hver eneste dag. 

  I Ungdommens Røde Kors har vi længe været på jagt efter den helt rigtige profil, og vi er slet ikke i tvivl om, at vi med Alex Høgh har valgt den helt rigtige til rollen. 
  Direktør i Ungdommens Røde Kors, Anders Folmer Buhelt, siger: 

  Vi er superstolte af, at Alex har sagt ja til at være vores første store ambassadør. 
  Alex connecter ufattelig godt med vores målgruppe. Han er fyldt med gode idéer til, hvordan man kan sætte fokus på de mange aktiviteter Ungdommens Røde Kors, som hver dag drives af vores mange frivillige. Dét, at Alex er fra Skælskør, er vi også vilde med. Ungdommens Røde Kors er nemlig ikke kun aktiviteter i storbyer. Vi laver lokale projekter, og er pt. til stede 113 steder i Danmark samt flere steder i bl.a. Grønland, Østeuropa og Afrika. Alex kan gennem sin store fanskare, nå en masse folk, som Ungdommens Røde Kors ikke normalt ville kunne ramme
  .”

  Den 23 årige internationalt kendte skuespiller har med lynfart taget verden med storm i rollen som Ivar the Boneless i TV-serien Vikings. Med mere end 800.000 følgere på Instagram er der ingen tvivl om hans popularitet, og netop dette er en fordel, når han som ambassadør skal sprede det gode budskab.
  Også han ser frem til samarbejdet og til at kunne bruge sin position i den gode sags tjeneste: 

  "Jeg ville ikke have været i stand til at opnå de ting, jeg har, hvis ikke det var for mine altid støttende forældre. De kørte mig for eksempel med glæde fra lille provins Skælskør til København tur/retur 4-5 gange om ugen, for at jeg kunne gøre, hvad jeg elskede. Jeg har været ekstremt privilegeret. Det er desværre ikke alle børn og unge, der har den samme støtte eller er givet de samme muligheder, som jeg er. Derfor er det mig en kæmpe ære at kunne udnytte min platform til at hjælpe de børn og unge, der har brug for det. Jeg glæder mig helt afsindigt til at arbejde tæt sammen med Ungdommens Røde Kors, vi har en masse gode idéer og events i tankerne, og jeg ved, det bliver drøngodt!

  For yderligere information, kontakt venligst:
  Sidsel Nybo Andersen, konsulent i Ungdommens Røde Kors: sidsel.andersen@urk.dk, tlf.: 28 95 66 51

  Alex Høgh_ambassadør_ungdommens røde kors

  Alex Høgh ny ambassadør

  Alex Høgh fra TV-serien Vikings er ny ambassadør for Ungdommens Røde Kors.

  Foto: Mikkel Hjort

  Støt aktiviteter for udsatte børn og unge