Ung på Linje og Ung Online

  Går du med tanker, som er svære at dele med andre, har du brug for at fortælle om en oplevelse eller mangler du bare en at tale med? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

  Ung På Linje og Ung Online er uforpligtende og anonymt ung-til-ung samtaletilbud med unge frivillige fra Ungdommens Røde Kors. Tilbuddet er til dig mellem 13 og 30 år, som mangler en at tale med om livets problemer og oplevelser.

  Vi sidder klar til at tale med dig. Både, når det går godt, og når det gør ondt indeni. Vi taler om lige præcis det, du har lyst til, for hos os kan alt deles.

  Derfor, har du brug for en at tale med og dele dine oplevelser og problemer? Så ring til os eller skriv på chatten.

  Vi glæder os til at tale og skrive med dig!

   

  ÅBNINGSTIDER

  Telefonen er åben:
  Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 19-22.

  Chatten er åben:
  Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 19-22.

  Hvis du bliver smidt af telefonen efter et par bip, betyder det bare, linjen er optaget. Du er meget velkommen til at prøve igen.

  Har du lyst til at snakke?

  Ring på 70 12 10 00 eller chat med os

  OBS! Telefonen er desværre lukket d. 12/10, 20/10, 21/10 og 28/10.
  OBS! Chatten er desværre lukket d. 5/10.
  Annahita fra Ung på Linje

  Unge, der lytter

  Uanset om det er midlertidigt eller permanent, stort eller småt, godt eller skidt, sidder vores unge frivillige klar til at tale om det, der fylder hos dig her og nu. Vi sidder klar ved chatten og telefonen til at lytte og tale om lige præcis det, du har brug for.

  Unge med kognitive funktionsnedsættelser

  Ung på Linje er også for dig, som har ADHD, autisme, senhjerneskade, udviklingshæmning eller CP, som eksempelvis kan have svært ved at begå dig online og afkode kommunikationen på sociale medier.

  Læs mere her og ring eller skriv endelig til os

  Top6 wide_Ung På Linje_Ungdommens Røde Kors

  Top 6 samtaleemner

  • Hvem kan ringe eller chatte med UPL?

   Alle unge mellem 13 og 30 år kan ringe til Ung På Linjes telefon eller chatte med Ung Online på nettet. Både dig og de frivillige er anonyme, da det er den bedste forudsætning for en åben og uforpligtende samtale.

  • Hvem snakker jeg med?

   Vores unge frivillige sidder klar ved chatten og telefonen for at lytte og snakke om lige præcis det, du har brug for. Alle vores frivillige er mellem 20 og 30 år og har vidt forskellige baggrunde. De frivillige er ikke professionelt uddannede, men kender til alle de problemer, man bakser med, når man er ung.

  • Hvad snakker man om?

   Ung På Linje og Ung Online er et tilbud til dig, som er ung og som mangler nogen at tale med om emner som ensomhed, familie, skole, uddannelse, mobning, selvmord, spiseforstyrrelser, sex, kærlighed og jalousi. Samtalerne svinger meget i karakter. Det kan handle om både sjove og gode oplevelser, men også de hårde og svære. 

  Kontakt og mere information

  Ung På Linje og Ung Online er baseret på tavshedspligt, anonymitet og underretningspligt. Du kan læse mere om, hvad det betyder, og hvordan du kommer i kontakt med unge frivillige på telefonen eller via chat her.

  Har du flere spørgsmål til Ung På Linje eller Ung Online, kan du skrive til os på upl@urkmail.dk.

   

  Vi har masser af tid til dig...
  Ungdommens Røde Kors_UPL_en anonym ven

  Vores samtaler varer i gennemsnit 45 min. 

  Har du selvmordstanker? Ring til Livsliniens telefonrådgivning på 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05
  UPL_Ungdommens Røde Kors
  Vil du være frivillig hos Ung På Linje & Ung Online?
  • Hvem kan blive frivillig hos Ung På Linje og Ung Online?

   De frivillige i Ung På Linje og Ung Online er mellem 20-30 år. Det er et ung-til-ung-projekt og ikke en decideret rådgivningslinje. Det betyder, at du som frivillig ikke må være en del af Ung På Linje og Ung Online, hvis du er færdiguddannet indenfor fagområder, der har en professionel rådgivende funktion såsom psykolog, psykoterapeut eller coach.

   Styrken ved Ung På Linje og Ung Online er netop, at de frivillige også bare er unge, som kender til hverdagens op- og nedture og derfor er på bølgelængde med de unge, der ringer eller skriver.

  • Hvordan bliver jeg frivillig?

   Som frivillig vil din evne til at lytte og forstå ofte blive udfordret. På hver vagt vil du møde nye udfordringer, for du ved aldrig, hvad din næste samtale handler om. Det kan være en ung pige, der vil fortælle om sin søde kæreste. Eller en ung fyr, der er frustreret over sin mors druk og vold.

   Alle frivillige gennemgår et grundkursus med fokus på ungdomspsykologi, samtaleteknik og aktiv lytning. Du modtager også fast supervision af psykologer og får spændende muligheder for efteruddannelse.

   Vi ser gerne, at du bruger ca. 20 timer om måneden som frivillig, og at du deltager i det organisatoriske arbejde som eksempel PR og efteruddannelse. Aktiviteten holder til i København. 

   Lyder dette som noget for dig? Så skriv til os på blivfrivilligupl@urkmail.dk

  Derfor er jeg frivillig hos Ung På Linje og Ung Online