Ferielejr 2022

  Støt udsatte børn og unge på ferielejr

  Alle børn fortjener en sommerferie, men af forskellige årsager er der hvert år flere tusinde børn, som ikke kommer afsted på ferie. Derfor afholder Ungdommens Røde Kors ferielejre i hele Danmark for 1400 udsatte børn over sommeren. Vil du og din virksomhed være med til at sende udsatte børn og unge på ferie? Så læs videre.

  Når sommeriferien er slut, sidder der børn i de danske klasseværelser, som ikke kan fortælle sjove historier om familiens ferietur. Alle børn fortjener at komme afsted på ferie og have historier at fortælle. Derfor afholder Ungdommens Røde Kors 22 ferielejre i sommeren 2022. For 1400 udsatte børn og unge.

  Ungdommens Røde Kors’ ferielejre er et unikt tilbud for sårbare og udsatte børn og unge mellem 7-17 år, som vurderes at have særlig glæde af en ferielejroplevelse, som kan bidrage til at øge deres livskvalitet og udfoldelsesmuligheder, nu og senere i livet.

  Jeg turde ikke rigtig tale med nogen. Men på ferielejren fik jeg en masse venner og selvtillid. De frivillige byggede mig op. De byggede mig op til at turde at række ud og få nye venner.
  - Tidligere barn på ferielejr

  På vores ferielejre kommer børn og unge, som på grund af forskellige sociale udfordringer i familien, ikke oplever en sommerferie lig med rejser og sjove oplevelser. Vi kan desuden se, at coronakrisen har ramt udsatte familier og deres børn hårdere end de fleste andre, og derfor har flere børn ekstra behov for at komme af sted i år.

  På ferielejr møder børnene vores 900 fantastiske unge frivillige, som har overskud og ja-hatten på. De er gode rollemodeller, der hjælper børnene med at knytte nye venskaber, og de giver børnene små og store succesoplevelser, som de kan leve højt på hele året.

  Det koster at sende 1400 børn afsted på 22 ferielejre i hele Danmark, og derfor har vi brug for støtte fra dig og din virksomhed. Du er med til at give udsatte børn og unge en uges ferieoptur med nye venskaber, omsorgsfulde voksne og specielle oplevelser.

  Se vores forskellige sponsorpakker

  Vil du støtte op eller høre mere?
  Kontakt Maiken Steffenauer: 41 88 28 02 // maiken@urk.dk

  VIDEO: Mød børnene på ferielejr

  Ferielejr 2021 lang version

  900

  frivillige

  er hvert år med på ferielejr

  1400

  heldige og herlige unger

  får en uges optur hvert år

  22

  ferielejre

  er spredt ud over hele Danmark

  Når din virksomhed giver et sponsorat, kan I som hovedregel trække HELE beløbet fra i  skat

  Hvis der indgår et element af mod-ydelse (f.eks. markedsføring) i forbindelse med et sponsorat, har virksomheden som hovedregel fradrag for hele beløbet som driftsudgift. Det er op til virksomheden at bedømme - evt. efter samråd med virksomhedens revisor - om beløbet kan fratrækkes som en  driftsomkostning (f.eks. reklameudgift) jævnfør statsskattelovens § 6.

  Jeg synes, det er virkelig fedt at være på ferielejr, fordi man møder andre mennesker at være sammen med, og vi finder på alt muligt at lave, også sammen med de voksne. For eksempel at spille fodbold. Det er et fællesskab.
  - Ali 13 år, barn på ferielejr