Stock_model_dreng og frivillig_klodsmajor_Ungdommens Røde Kors

  Corona-retningslinjer til frivillige

  Her kan du som frivillig holde dig opdateret på de nyeste retningslinjer for Ungdommens Røde Kors' aktiviteter under Corona. Nederst på siden finder du desuden en guide til, hvordan du som frivillig taler med deltagere om corona-situtationen samt hvordan du håndterer, hvis et barn møder op til en aktivitet med symptomer.

  Opdateret 14. september 2021.

  Vores børn og unge har brug for os. Corona-krisen har været hård for os alle, men de børn og unge, som i forvejen kæmper med udsathed og social isolation, har i den grad brug for at blive en del af fællesskabet. Lad os række ud til dem igen og sprænge den sociale isolation. Det kan vi godt, for det er lige præcis det, vi er allerbedst til i URK.

  Husk forsat sundhedsstyrelsens generelle råd om at vaske hænder jævnligt eller bruge håndsprit, hoste/nyse i ærmet, luft ud og skab gennemtræk, gør hyppigt rent og bliv hjemme og lad dig teste, hvis du oplever symptomer på corona.

  Det er ikke et krav, at hverken frivillige eller deltagere har Coronapas for deltagelse i vores aktiviteter.

  Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet.

  Guide: Frivillig under Corona

  Her finder du en guide til, hvordan du som frivillig taler med deltagere om Corona-situationen samt hvordan du håndterer, hvis et barn møder på med symptomer. 

  Åbn guide