Stock photo

  'Alle vores børn'-indsamling skal hjælpe Danmarks udsatte børn

  MARTS 2023: TV 2, Røde Kors og Fodboldfonden samler ind til børn i udsatte positioner i Danmark. Det er vigtigt at støtte de børn og unge, som er udfordrede med ensomhed, mobning og manglende mulighed for at deltage i fællesskaber og fritidsliv. Vi glæder os til at være med! Indsamlingsprogrammet finder sted på TV 2 den 15. april kl. 20.00.

  Danskerne får mulighed for at give en hjælpende hånd til børn i udsatte positioner herhjemme, som for alvor er ramt af den økonomiske krise. ’Alle vores børn’-indsamling er med til at sætte fokus på, hvad det vil sige at være udsat barn i Danmark og hvilke konsekvenser det kan medføre. En af de syv projekter, der samles ind til, er Ungdommens Røde Kors’ indsatser for anbragte børn og unge.  

  Anbragte børn og unge har behov for at tale med andre unge. Unge, som hverken måler deres trivsel eller vurderer deres diagnose, men som de kan relatere til, og som de kan tale med om alt det andet, der rør sig i et barne- og ungdomsliv. De har behov for et rum, hvor de kan få lov til at være børn og unge. Det tilbyder de frivillige fra Ungdommens Røde Kors, når de ugentligt besøger bosteder og døgninstitutioner samt i vores frivillige mentorforløb i overgangen til voksenlivet.

  Læs meget mere om programmet og om, hvad de indsamlede midler går til på Røde Kors' hjemmeside: Alle Vores Børn

  Dreng og frivillig_kantsten_ungdommens røde kors

  Læs om vores aktiviteter for anbragte børn og unge her

  Læs artiklen fra TV2
  her