Billede af URK banner

  Dygtiggørelse i Ungdommens Røde Kors

  Kurser, arrangementer og træninger

  Som medlem af Ungdommens Røde Kors har du adgang til en lang række kurser, arrangementer og træninger. Her bliver du klædt på til at drive meningsfulde aktiviteter og skabe gode og trygge rammer for udsatte børn og unge.

  Du kan blandt andet få kompetencer indenfor projektledelse, samarbejde, idéudvikling, frivilligledelse, kommunikation, konflikthåndtering, kulturmøder og mental trivsel. Måske er du interesseret i et kursus om psykisk førstehjælp? Eller har lyst til at udbygge dine lederevner på vores Youth Leadership Academy? Mulighederne er mange, og du kan dygtiggøre dig inden for netop de områder, du finder mest interessant. 

  Uanset om du er ny frivillig eller har været med i mange år, kan du udvikle dig og blive udfordret i Ungdommens Røde Kors – altid i det omfang, du har lyst til! Du opbygger faglige og personlige kompetencer, som du kan bruge i dit frivillige arbejde hos os, og som du derudover kan sætte i spil i mange andre sammenhænge.

  I de fleste tilfælde er det gratis at deltage i vores kurser og uddannelser, og du vil altid få dækket dine transportomkostninger som medlem.
   

  Du finder kommende kurser og arrangementer i vores kalender

  URKs kurser er gode trædesten til at kunne hjælpe på flere måder, og det er fedt at blive klogere og reflektere sammen med andre mennesker. Jeg har fået værktøjer med mig, som både er relevante for mig personligt og i mit frivillige arbejde - Hans Christian