#Sygtung

  Hør mere

  Vil du høre mere om kampagnen #SygtUng, eller kunne du tænke dig at være samarbejdspartner på kampagnen og støtte med mere end et normalt sponsorat?

  Så kontakt vores konsulent for erhvervspartnerskaber, Sidsel Nybo Andresen på mail eller telefon.

  Sidsel Nybo Andersen: 28 95 66 51
  • Hvad er #SygtUng?

   #SygtUng er en kampagne der sætter fokus på syge børn og unge, der er eller har været indlagt på landets hospitaler og psykiatriske afdelinger. Vi bryder tabuer og sætter sygdom blandt børn og unge på dagsordenen.

  • Hvornår ligger kampagnen?

   I uge 41 kulminerer #SygtUng kampagnen i forbindelse med International dag for mental sundhed (WHO): 10. oktober.

   I denne uge vil vi råbe endnu højere i medierne og på vores egne platforme for at gøre opmærksom på kampagnen, og dem der er med.

   Støt allerede nu lige her.

  • Hvem går pengene til?

   Pengene går til vores indsats på hospitalsområdet. 

  • Hvem kan være med?

   Alle virksomheder kan støtte. 

    

  • Hvad får jeg for mit sponsorat?

   Ved at klikke her kan du se hvilke sponsorater du kan støtte med, og hvad du får for dit sponsorat.

   Dit sponsorat er 100% fradragsberettiget - læs mere her.

  • Hvem står bag kampagnen?

   Ungdommens Røde Kors står bag kampagnen #SygtUng. Vi er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation og hjælper udsatte børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, vold og kriminalitet. Organisationen udgøres af 5000 frivillige og 12.000 børn og unge.

    

   Alle børn og unge oplever forskellige problemer og har forskellige behov i deres hverdag. Derfor dækker Ungdommens Røde Kors’ aktiviteter også hele spektret: Fra forebyggende aktiviteter for børn og unge til aktiviteter for unge på kanten af samfundet. 

   Kunne det være noget for dig at være frivillig? Du kan se alle vores aktiviteter på kortet her - måske er der noget, der passer til dig. 

  Jeg så en tydelig forandring på hende, efter hun havde været i Café Nexus. Hun var faktisk ikke super glad for at skulle det inden - men efterfølgende fik vi bare en gladere pige. Hun fik ligesom et break fra alt det andet. Et break der giver mod på at kæmpe videre og ikke give op.
  - Pædagog, indlagt med en ung pige på 16