Vil du samarbejde?

  I Ungdommens Røde Kors har vi tradition for at skabe resultater med en lang række eksterne partnere, og vi er altid interesserede i at få nye. Vi samarbejder med både virksomheder, kommuner og institutioner.
  Nedenfor kan du se eksempler på typer af samarbejder. Har du en god idé til, hvordan vi sammen kan gøre en positiv forskel for udsatte børn og unge, så kontakt os endelig til en uforpligtende snak.

  Strategisk partnerskab og CSR

  I Ungdommens Røde Kors ved vi godt, vi ikke er hele løsningen. Vi har brug for stærke samarbejdspartnere. Som strategisk partner er du med til at skræddersy et samarbejde, der matcher lige præcis din virksomheds værdier og CSR-strategi.

  For os handler det om, at vores partnervirksomheder har viden, kompetencer og ressourcer, der er vigtige at få i spil, så vi sammen kan rykke de børn og unge, der har det svært.

  Social ansvarlighed betaler sig. Gennem et partnerskab med Ungdommens Røde Kors skaber du mening for dine medarbejdere, kunder og relationer. Samtidigt tager du et aktivt ansvar for de børn og unge, der er din virksomheds fremtidige kunder og medarbejdere.

  Vi er stolte af at være Ungdommens Røde Kors' CSR-partner. De unge er samfundets måske vigtigste investering, og kan der sættes tidligt ind, kan der gøres en kæmpe forskel. Som en ressourcestærk virksomhed med unge talenter, giver det ekstra mening for os at arbejde for de sårbare unge og deres potentiale

  - Tomas Ilsøe Andersen, Managing Partner hos Kammeradvokaten

  Kommuner og institutioner

  Når vi mødes på tværs, sker der resultater. Det gode samarbejde skaber bedre lokal forankring, bæredygtige resultater og unik vidensdeling. I dag samarbejder vi f.eks. med fængsler, hospitaler, skoler, festivaler, boligforeninger, krisecentre, døgninstitutioner og mange flere.

  Frivillighed kan noget helt særligt. Det betyder noget for børn og unge at vide, at de er blevet valgt aktivt til af en person af ren lyst. Det betyder noget for børn og unge, at man tror på dem og deres evner og giver dem mulighed for at udvikle sig. Og det betyder noget for børn og unge, at det er et andet ungt menneske, der sidder over for dem; det er en, der ikke er langt fra dem selv.

  Mød vores samarbejdspartnere og støtter

  Kampagnepartner

  Som kampagnepartner bliver din virksomhed medskaber og medafsender på én af de kampagner, Ungdommens Røde Kors kører hvert år. Kampagnens tema kan være på en specifik aktivitet eller vores generelle arbejde - det udvikler vi sammen med dig.

  Vi kører kampagner for både at sætte fokus på bestemte indsatser og for at øge kendskabet til Ungdommens Røde Kors' arbejde. I et kampagnepartnerskab med din virksomhed kan vi drage fordel af hinandens brands og dermed skabe større opmærksomhed, end vi kan hver især.

  Vi kan tilbyde en sag, der vedrører rigtigt mange danskere, og fantastiske fortællinger om udsatte børn og unge, der fra et svært udgangspunkt blomstrer og bliver en ressource for både sig selv og samfundet.

  Har du en idé til et samarbejde? Kontakt os for en uforpligtende snak.

  Sponsorat

  Vil din virksomhed støtte Ungdommens Røde Kors økonomisk, kan det være en idé med et sponsorat. Vi tilbyder forskellige sponsorater, der starter på 2500 kr. 
  Du kan læse mere om sponsorater, og hvad vi kan tilbyde, lige her.

   

  Vil du støtte vores arbejde økonomisk?