Vil du samarbejde?

  I Ungdommens Røde Kors har vi brug for stærke samarbejdspartnere og sponsorer, som kan hjælpe med at støtte op om udsatte børn og unge, både i Danmark og internationalt. Din virksomhed kan blive sponsor fra kun 3.000 kr. (ekskl. moms).

  Nedenfor finder du et par eksempler på, hvordan du kan støtte Ungdommens Røde Kors.

  Strategisk partnerskab og CSR

  Som strategisk partner er du med til at skræddersy et samarbejde, der matcher lige præcis din virksomheds værdier og CSR-strategi.
  For os handler det om, at vores partnervirksomheder har viden, kompetencer og ressourcer, der er vigtige at få i spil, så vi sammen kan rykke de børn og unge, der har det svært.

  Gennem et partnerskab med Ungdommens Røde Kors skaber du mening for dine medarbejdere, kunder og relationer. Samtidigt tager du et aktivt ansvar for de børn og unge, der er din virksomheds fremtidige kunder og medarbejdere.

  Har du en idé til et samarbejde? Kontakt konsulent for partnerskaber, Sidsel Nybo Andersen sidsel.andersen@urk.dk

  Vi er stolte af at være Ungdommens Røde Kors' CSR-partner. De unge er samfundets måske vigtigste investering, og kan der sættes tidligt ind, kan der gøres en kæmpe forskel. Som en ressourcestærk virksomhed med unge talenter, giver det ekstra mening for os at arbejde for de sårbare unge og deres potentiale

  - Tomas Ilsøe Andersen, Managing Partner hos Kammeradvokaten

  Sponsorater

  Vil din virksomhed støtte Ungdommens Røde Kors økonomisk, kan det være en idé med et sponsorat. Din virksomhed kan som hovedregel trække HELE beløbet fra i skat, når der er tale om et sponsorat.

  Hvis der indgår et element af mod-ydelse (f.eks. markedsføring) i forbindelse med et sponsorat, har virksomheden som hovedregel fradrag for hele beløbet som driftsudgift. Det er op til virksomheden at bedømme - evt. efter samråd med virksomhedens revisor - om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning (f.eks. reklameudgift) jævnfør statsskattelovens § 6.

  Vi tilbyder forskellige sponsorater, der starter på 3.000 kr. (ekskl. moms).

  Kontakt konsulent for partnerskaber, Sidsel Nybo Andersen på sidsel.andersen@urk.dk

  Se alle vores virksomhedsstøtter her.

  Hvis du ønsker at donere et beløb på under 3.000 kr., så kan du gøre nemt og online via denne formular. Hvis donationen er under 3.000 kr., giver det dog ikke ret til logo/link på hjemmeside, ligesom det heller ikke giver ret til en faktura.

  Mød vores samarbejdspartnere og sponsorer

  Kampagnepartner

  Som kampagnepartner bliver din virksomhed medskaber og medafsender på én af de kampagner, Ungdommens Røde Kors kører hvert år. Kampagnens tema kan være på en specifik aktivitet eller vores generelle arbejde - det udvikler vi sammen med dig.

  Vi kører kampagner for både at sætte fokus på bestemte indsatser og for at øge kendskabet til Ungdommens Røde Kors' arbejde. I et kampagnepartnerskab med din virksomhed kan vi drage fordel af hinandens brands og dermed skabe større opmærksomhed, end vi kan hver især.

  Vi kan tilbyde en sag, der vedrører rigtigt mange danskere, og fantastiske fortællinger om udsatte børn og unge, der fra et svært udgangspunkt blomstrer og bliver en ressource for både sig selv og samfundet.

  Har du en idé til en kampagne, eller vil du gerne være medafsender på en eksisterende kampagne? Kontakt konsulent for partnerskaber Sidsel Nybo Andersen på sidsel.andersen@urk.dk 

  Har du en idé til et samarbejde? Kontakt os for en uforpligtende snak.
  Teaser_velgørenhedsauktion_Ungdommens Røde Kors

  Årlig velgørenhedsauktion

  Hvert år afholder vi en velgørenhedsauktion i samarbejde med Lauritz.com. Over 150 virksomheder, kunstnere, designere og kendte danskere donerer effekter eller oplevelser til auktionen, som man i en periode over typisk 14 dage kan byde på via www.lauritz.com. Hele beløbet fra auktionen går til udsatte børn og unge i Danmark.

  Har du også noget du vil donere til auktionen, så kontakt konsulent for partnerskaber Sidsel Nybo Andersen sidsel.andersen@urk.dk

  Teaser_juletræsauktion2019

  Årlig juletræsauktion

  Hvert år inviterer vi ca. 10 kendte danskere til hver at pynte et juletræ. Det resulterer i nogle fantastiske kreative, sjove, smukke og helt unikke juletræer. Alle juletræer sættes på auktion, og hele beløbet fra auktionen går til fordel for de børn og unge, som holder jul udenfor hjemmet.

  Har du en idé til en juletræspynter, eller vil din virksomhed gerne donere dét, som skal hænge på træet, så kontakt konsulent for partnerskaber Sidsel Nybo Andersen sidsel.andersen@urk.dk

  Vil din virksomhed bare gerne donere (altså uden yderligere samarbejde eller sponsoraftaler) så klik her eller lav en bankoverførsel: 4183 0006358500 (marker meget gerne donationen med din virksomheds navn).

  Fondsdonationer og legater
  Mange fonde, Lions- og Rotary-klubber eller lignende støtter også Ungdommens Røde Kors. Hvis du vil høre mere om mulighederne for donationer til generelle eller specifikke projekter, så kontakt konsulent for partnerskaber Sidsel Nybo Andersen sidsel.andersen@urk.dk