Frivillig og pige hvisker_Ungdommens Røde Kors

  Vil du hjælpe unge på chat og telefon? Bliv samtalepartner

  To gange om året søger vi nye frivillige, der vil hjælpe unge ved at tale med dem på chat eller telefon. Næste rekrutteringsrunde er til september.

  Send en mail til blivfrivilligupl@urkmail.dk, hvis du vil have besked, når næste rekrutteringsrunde starter.

  Hvem er vi?
  Ung på Linje og Ung Online er et fællesskab af ca. 60 frivillige unge med vidt forskellige baggrunde, der brænder for at være der for andre.

  Vi er et landsdækkende, anonymt samtaletilbud på chat og telefon til unge i alderen 13-30 år, som holder åbent i aftentimerne søndag-fredag. Vi er en del af Ungdommens Røde Kors, men står selv for størstedelen af driften, hvilket betyder, at vi sammen har rig mulighed for at udvikle projektet.

  Se mere om os her: https://www.urk.dk/ung-pa-linje-og-ung-online

  Hvad laver vi?
  Som frivillig i Ung På Linje har man to forskellige opgaver:

  1) Den ene er rollen som samtalepartner, hvor man har samtaler med børn og unge på enten chat eller telefon. Vi sidder klar til at tale med unge, som mangler nogen at dele deres problemer, tanker og oplevelser med. Cirka 2000 unge kontakter os hvert år.

  2) Den anden arbejdsopgave er at skabe udvikling i projektet. Alle frivillige engagerer sig i et udvalg og har mulighed for at få spændende erfaring med det organisatoriske arbejde. Man kan fx blive en del af PR-udvalget, uddanelsesudvalget, rekrutteringsudvalget – eller i en af de mange andre spændende udvalg!

  Hvad får du?
  Du får en grundig træning i at være den gode samtalepartner, så du kan hjælpe de unge, der henvender sig til os. Det giver gode kompetencer til CV’et.

  Derudover får du indblik i og god erfaring med at drive og udvikle sociale projekter for unge i Danmark. Vi får sparring og samarbejder med professionelle konsulenter fra Ungdommens Røde Kors’ sekretariat.

  Sidst men ikke mindst bliver du del af et fantastisk frivilligt fællesskab med os i Ung på Linje.

  Hvem søger vi?
  Vi leder efter dig, der er mellem 19-29 år, som har lyst til at blive en del af et ungt fællesskab og tage del i vores projekt. Arbejdet består af to-tre samtalevagter pr. måned og ca. et møde pr. måned. Vi ser gerne, at du vil gøre en forskel for unge og har lyst til at prøve dine evner af som en empatisk samtalepartner for unge, der har brug for din sparring.

  Arbejdsmængden er ca. 15 timer om måneden. Da vi holder til i hovedstaden, vil det være praktisk, at du bor i København eller omegn.

  Praktisk information
  Vi rekrutterer nye frivillige til Ung På Linje to gange om året. Næster rekrutteringsrunde er til september. 

  Vil du have besked fra os, når næste rekrutteringsrunde starter? Så send en mail til blivfrivilligupl@urkmail.dk

  #Sygtung

  Vi søger nye frivillige igen til september