Vil du hjælpe unge på chat og telefon? Bliv samtalepartner

  Vil du styrke dine kompetencer inden for samtalearbejde med unge? Og have erfaringer med at drive og udvikle frivillige, sociale tilbud? Så er det lige dig, vi søger hos Ung på Linje.

  Lige nu søger vi frivillige, der vil hjælpe unge ved at tale med dem på chat eller telefon. Unge skriver og ringer ind med stort og småt og mangler dig at snakke med.

  Hvem er vi?
  Ung på Linje og Ung Online er et fællesskab af ca. 60 frivillige unge med vidt forskellige baggrunde, der brænder for at være der for andre.

  Vi er et landsdækkende, anonymt samtaletilbud på chat og telefon til unge i alderen 13-30 år, som holder åbent i aftentimerne søndag-fredag. Vi er en del af Ungdommens Røde Kors, men står selv for størstedelen af driften, hvilket betyder, at vi sammen har rig mulighed for at udvikle projektet.

  Se mere om os her: https://www.urk.dk/ung-pa-linje-og-ung-online

  Hvad laver vi?
  Som frivillig i Ung På Linje har man to forskellige opgaver:

  1) Den ene er rollen som samtalepartner, hvor man har samtaler med børn og unge på enten chat eller telefon. Vi sidder klar til at tale med unge, som mangler nogen at dele deres problemer, tanker og oplevelser med. Cirka 2000 unge kontakter os hvert år.

  2) Den anden arbejdsopgave er at skabe udvikling i projektet. Alle frivillige engagerer sig i et udvalg og har mulighed for at få spændende erfaring med det organisatoriske arbejde. Man kan fx blive en del af PR-udvalget, uddanelsesudvalget, rekrutteringsudvalget – eller i en af de mange andre spændende udvalg!

  Hvad får du?
  Du får en grundig træning i at være den gode samtalepartner, så du kan hjælpe de unge, der henvender sig til os. Det giver gode kompetencer til CV’et.

  Derudover får du indblik i og god erfaring med at drive og udvikle sociale projekter for unge i Danmark. Vi får sparring og samarbejder med professionelle konsulenter fra Ungdommens Røde Kors’ sekretariat.

  Sidst men ikke mindst bliver du del af et fantastisk frivilligt fællesskab med os i Ung på Linje.

  Hvem søger vi?
  Vi leder efter dig, der er mellem 19-29 år, som har lyst til at blive en del af et ungt fællesskab og tage del i vores projekt. Arbejdet består af to-tre samtalevagter pr. måned og ca. et møde pr. måned. Vi ser gerne, at du vil gøre en forskel for unge og har lyst til at prøve dine evner af som en empatisk samtalepartner for unge, der har brug for din sparring.

  Arbejdsmængden er ca. 15 timer om måneden. Da vi holder til i hovedstaden, vil det være praktisk, at du bor i København eller omegn.

  Praktisk information
  For at give dig den bedste start i projektet og for at kunne blive betragtet til jobbet, er det nødvendigt, at du kan komme de følgende dage. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen:

  Lørdag d. 12. og søndag d. 13. november (begge dage, hvor vi afholder vores spændende grundkursus for nye frivillige).

  Der er frivillig-jobsamtale i løbet af uge 41 (d. 10. - 15. oktober).

  ANSØGNINGSFRIST er mandagd. 26. september 2022 kl. 20.00

  Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at sende os en motiveret ansøgning på en halv til en hel side. Skriv hvem du er, din motivation og hvorfor du søger netop Ung på Linje.

  Du sender din ansøgning ved at trykke "kontakt organisation". Her skal du udfylde kontaktinformation og i feltet "besked" kan du indsætte din ansøgningstekst, hvis den er under 1445 tegn. Er den længere skriver du blot, at du ønsker at ansøge, men gerne vil have mulighed for at sende en længere ansøgning - så vil vi hurtigst muligt kontakte dig pr. mail, som du så kan sende din ansøgning til.

  Vi læser ansøgninger løbende, så send den endelig snarest muligt

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgningsfrist

  Mandag d. 26. september 2022 kl. 20:00