Mentoring og dialog
Mentoring KBH
Mentoring KBH laver etårige mentorforløb for udsatte børn og unge i København og omegn. Mentorordningen er en-til-en-relation mellem en frivillig mentor og et barn eller et ungt menneske, der er på vej i livet - også kaldet en mentee.
Mentoring handler om at støtte et andet menneske i at få en større tro på sig selv, så man lærer sine styrker og handlemuligheder at kende. Det kan gøres på mange måder. Man kan gå til sport sammen, tage på café, gå ture, snakke, være kreative eller hjælpe med lektier. Som frivillig mentor er du hverken professionel behandler eller nær ven. Du er en livserfaren person, der stiller dig selv til rådighed i en periode, for at hjælpe et barn eller en ung godt på vej i livet.
Mentorrelationen bygger på frivillighed, hvilket skaber en særlig mulighed for en motiverende og tillidsfuld relation mellem mentor og mentee. Der ligger et særligt engagement, en særlig ressource og en særlig evne hos frivillige mentorer. Vores erfaring er, at mentoring er en effektiv metode til at støtte børn og unge i deres udvikling gennem en større tro på sig selv og en større bevidsthed om egne ressourcer, kompetencer og handlemuligheder.
Er du interesseret i vores mentorprojekt, så kontakt os her:
Kontakt:
Katrine Nielsen
Mentoring.kbh@urk.dk