Få hjælp i UPL

  Få hjælp

  Mangler du en anden ung at tale med, som er interesseret og vil lytte?

  Seks aftener om ugen sidder vores frivillige klar på chat og telefon for at tale med dig om stort som småt. Det kan være alt fra ensomhed og kærlighed til angst og selvmordstanker.

  upl opkald

  Ring til os

  Tlf.: 70 12 10 00

  Åbningstider:
  Mandag - torsdag kl. 19.00 - 22.00

  En samtale kan vare op til 45 minutter

  upl hvem

  Hvem kan kontakte Ung På Linje?

  Alle unge mellem 13 og 30 år kan ringe eller skrive til Ung På Linje. Både du og de frivillige er anonyme, da det er den bedste forudsætning for en åben og uforpligtende samtale.

  Ung På Linje er også for dig, der eksemelvis er udviklingshæmmet, har ADHD eller autisme, og som måske kan have svært ved at begå dig online og afkode kommunikation på skrift og på sociale medier.

  UPL frivillige - kun til UPL's side

  Hvem taler man med?

  Ung På Linje drives af frivillige mellem 20 og 30 år. Her taler du ikke med psykologer, pædagoger eller andre fagprofessionelle. Her taler du med Johanne, Karoline og Frida – almindelige unge, som selv kan huske, hvordan det er at gå i folkeskole, at være uvenner med sine forældre, at føle sig forkert og anderledes og alle de andre ting, som fylder i et ungdomsliv.

  top 6 samtaleemner

  Hvad taler man om?

  Ung På Linje er tilbud til dig, som er ung og mangler nogen at tale med. Det kan være om ensomhed, familien, uddannelse, mobning, spiseforstyrrelser, selvmordstanker, sex, kærlighed og jalousi. Samtalerne svinger meget i karakter, og de kan handle om gode oplevelser og følelser, men også de svære.

  Går du med selvmordstanker? Ring til Livsliniens telefonrådgivning på 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05