Vi søger praktikanter i Aarhus

  Savner du erfaring fra den virkelige verden, og vil du gøre en reel forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt? Så er det dig, vi søger som praktikant i Aarhus til efteråret 2019!

  Hos os får du en spændende, alsidig hverdag, hvor du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver. Blandt andet facilitering af workshops med børn og unge samt understøttelse og motivation af vores lokale frivilliggrupper og aktiviteter i Jylland.  

  Du får også træning i vores workshop-metode ”Sprint”, som vi bruger i mange sammenhænge til at inddrage og booste aktivt medborgerskab blandt børn og unge.  

  Masser af sjove, udfordrende opgaver 
  Vi løber stærkt, og der er masser af sjove og udfordrende opgaver sammen med verdens bedste kollegaer! Vi har stor erfaring med praktikanter, og du er derfor sikret ansvar, læring og masser af erfaring med sparring fra den konsulent, som bliver din praktikvært.

  Vores mission 
  Vi arbejder ud fra en mission om, at alle børn og unge kan være noget særligt for nogen. Vi mener, at alle børn og unge fortjener en stemme, der bliver hørt og nogen, der hepper på dem. Og det er lige præcis den opgave, du skal være med til at udføre.  

  Dine arbejdsopgaver 
  Vi justerer dine arbejdsopgaver til dine kompetencer og interesser, men dine opgaver kunne f.eks. være: 

  • Understøttelse, udvikling og opstart af frivillige indsatser i de områder, hvor vi har lokalafdelinger og aktiviteter i Jylland eller ønsker at sætte URK på landkortet. Opgaverne kan være alt fra rekruttering af frivillige, opstart af frivilliggrupper eller aktiviteter, hjælpe frivillige med at afholde events, møder med samarbejdspartnere o. lign. 
  • Planlægge og facilitere workshopforløb for børn og unge i samarbejde med kollegaer eller frivillige 
  • Være med til at afprøve og udvikle vores metoder 
  • Løse ad hoc opgaver om småt og stort, som er vigtige for vores drift 
  • Motivere frivillige og opbygge gode relationer og samarbejder 
  • Sikre opsamling af viden og formidling af denne til interne og eksterne partnere 
  • Sikre videndeling og erfaringsudveksling både internt og eksternt 

  Vi søger dig, som…  

  • Trives med en udadvendt rolle, hvor du har kontakt med mange forskellige mennesker 
  • Er ambitiøs, har lyst til at gøre en forskel og sætte børn og unge på dagsordenen i Danmark 
  • Er indstillet på at samarbejde med frivillige på vores aktiviteter – og ser en styrke ved det frivillige ejerskab og engagement 
  • Kan arbejde selvstændigt med egne opgaver og trives i et dynamisk miljø med fleksibilitet og omskiftelighed 

  Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse, men alle er velkomne til at søge 
  Du får ansvar for egne opgaver og mulighed for at præge dine arbejdsområder – naturligvis med sparring fra dine kollegaer og din praktikvært.  

  Din arbejdsplads 
  Din daglige arbejdsplads bliver på Ungdommens Røde Kors’ sekretariat, Nørre Allé 32, 2. sal, Aarhus C, hvor du kommer til at indgå i et uhøjtideligt miljø med konsulenter, praktikanter, studentermedhjælpere og masser af frivillige. 
  Her er en god stemning, højt til loftet og et godt læringsmiljø – og så er der et rigtig godt fællesskab med de andre praktikanter med ugentlige møder og masser af samarbejde på tværs af teams og opgaver. Du vil desuden få en udtalelse efter forløbet, og du vil modtage daglig sparring fra din praktikvært. 

  Praktikperioden 
  Praktikken løber som udgangspunkt fra den 21. August 2019 til den 17. januar 2020.
  Arbejdstiden er ca. 30-37 timer ugentligt, men med god mulighed for fleksibilitet ift. dit studie. Praktikken er ulønnet. 
  Vi opfordrer dig til at søge, også selvom praktikperiode og timeantal ikke passer dig perfekt. Hvis du er den rette til stillingen, finder vi sammen frem til en god løsning, hvor periode og arbejdstid passer til dig/dit studie. 

  Praktisk 
  Send dit CV og en ansøgning senest den 31. marts 2019.  
  Samtaler finder sted løbende herefter. I ansøgningen bedes du oplyse, hvor du har set opslaget.

  Har du spørgsmål?  
  Så kontakt konsulent Thomas Rauff Krøyer på tlf.: 50 85 53 52 // thomas@urk.dk eller konsulent Kamilla Høtoft på tlf.: 41 40 49 44 // kamilla@urk.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig. 

  Ansøgningsfrist

  Send dit CV og en ansøgning senest den 31. marts 2019.
   

  Vil du være vores nye praktikant i Aarhus?
  Få jobtippet som den første