Ungdommens Røde Kors søger en ambitiøs administrativ koordinator

  Trives du med at være helt inde i maskinrummet i en ambitiøs organisation, og har du samtidig et udpræget servicegen, er god til at tage initiativ og sætter en ære i at få den daglige drift til at fungere for 50 kolleger og 3000 frivillige? Og søger du en arbejdsplads med højt til loftet, en flad struktur og et helt unikt fagligt og socialt fællesskab? Så er du den helt rette til stillingen som administrativ koordinator i Ungdommens Røde Kors.

  Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation og driver omkring 200 aktiviteter på tværs af landet for udsatte børn og unge. Vi ved, at vi kun kan lykkes med dette, hvis vi har en sund og effektiv organisation. Lige nu søger vi en kollega, som får en helt central rolle i dette.

  Dine ansvarsområder
  Som administrativ koordinator bliver din primære opgave at understøtte organisationens daglige drift. Du er med til at sikre, at hjulene kører. Du er den første, som vores frivillige, medlemmer, bidragsydere og samarbejdspartnere møder, når de tager kontakt til Ungdommens Røde Kors. Det er derfor vigtigt, at du sætter stor ære i at yde en professionel og nærværende betjening af gæster i huset, hvad enten det er på mail, telefon eller når de banker på døren. Du bliver endvidere en vigtig kontaktperson for vores leverandører, og har den løbende opfølgning med flere partnere. Du får også større opgaver, som for eksempel at sende fondsansøgninger ud, samt at sikre rettidig betaling fra de mange mennesker, der har valgt at støtte os med penge. I det daglige opererer du derfor i flere IT-systemer på én gang, og du er selv med til at udvikle de mest optimale processer for din opgavevaretagelse. 

  Du kommer til at jonglere med mange forskelligartede opgaver i løbet af en dag. Du skal derfor trives i en hverdag, hvor du aldrig kan forudsige præcis hvad dagen bringer, og hvor tempoet er højt. Som administrativ koordinator får du også lov til at være med i planlægningen og afviklingen af store events, som f.eks. Landsmøde, Ungdommens Folkemøde og andre arrangementer i løbet af året. Her får du mulighed for at komme helt tæt på foreningsdemokratiet og vores frivillige i Ungdommens Røde Kors. 


  Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i administrationen, som består af en direktionssekretær og to IT-medarbejdere. Din nærmeste chef er Geske, som er direktør for Ungdommens Røde Kors.

  Hvem er du?
  Vi forventer, at du har en relevant HK-uddannelse og er nyuddannet eller i starten af din karriere. Det vigtigste er, at du er god til at have mange bolde i luften og kan arbejde struktureret og selvstændigt – også når opgaverne ikke er defineret på forhånd. Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Er udadvendt og serviceminded, og er klar på at hjælpe med alle mulige og umulige henvendelser
  • Sætter en ære i at bidrage til en effektiv drift
  • Er omstillingsparat og indstillet på, at din opgaveportefølje kan ændre sig løbende 
  • Kan overskue at have mange løse ender og samtidig fastholde overblikket 
  • Er en dygtig formidler, som kan kommunikere venligt og klart på samme tid
  • Har lyst til at arbejde med administrative systemer (f.eks. CRM-systemer, Outlook, NemTilmeld, HR Manager, Microsoft Office-pakken mm.)
  • Er initiativrig, arbejdsom og har en god dømmekraft
  • Kan skabe overblik over arbejdsprocesser, sikre fremdrift og overholde deadlines 
  • Har et godt humør og bidrager til vores gode sociale arbejdsmiljø

  Det tilbyder vi
  Et meningsfyldt arbejde med masser af udfordringer og ansvar, samt et godt, humoristisk og ungt arbejdsmiljø, hvor der er kort fra tanke til handling. Vi er ca. 50 medarbejdere på sekretariatet og du kommer til at arbejde meget tværfagligt og i et miljø, hvor alle fra direktøren til studenten hjælper med opvasken eller at vande planterne.

  Stillingen er på 37 timer og er placeret på Ungdommens Røde Kors’ sekretariat på Hejrevej 30 i København NV. Vi tilbyder ansættelse efter overenskomst med lønindplacering efter anciennitet og betalt frokostpause. Vi lægger vægt på en god balance mellem familie- og arbejdsliv, og der er gode rammer for en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet. Aften- og weekendarbejde kan forekomme.

  Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, og hvad stillingen indeholder af konkrete udfordringer, er du velkommen til at skrive til liv.vilsgaard@urk.dk/41882801, der har stillingen i dag.

  Ansøgningsfristen er d. 14. juni 2023 med forventning om at gennemføre samtaler snarest muligt. Det er en forudsætning for ansættelse, at du giver samtykke til, at vi må indhente børneattest i forbindelse med ansættelsen og løbende gennem ansættelsesforholdet.

  Ansættelsesstart er den 9. august 2023. 

  Om Ungdommens Røde Kors
  Ungdommens Røde Kors (URK) er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark. Vores 3000 frivillige driver cirka 200 ung-til-ung aktiviteter i hele landet, hvor 10.000 børn og unge deltager. Og med partnerskaber i Afrika, Mellemøsten, Østeuropa og Grønland engagerer vi hvert år endnu flere børn og unge i frivillige, sociale fællesskaber globalt. Det gør vi med en tro på, at alle kan være noget særligt for nogen – uanset hvor og hvad man kommer fra. Aktiviteterne spænder fra ferielejre, klubaktiviteter, lektiecaféer og rådgivningstjenester til aktiviteter på krisecentre, hospitaler, psykiatriske afdelinger og i fængsler.

  Ansøgningsfrist

  14. juni.