Ferielejr_2018_UngMoo_Ungdommens Røde Kors

  55 år med ferielejr

  Alle børn og unge fortjener en god sommer

  Lige nu sidder der to børn i hver skoleklasse og frygter sommerferien. Tanken om seks uger uden planer og ingen at være sammen med giver ondt i maven. Her kan en ferie med gode oplevelser, fællesskab og leg gøre hele forskellen. Derfor har vi siden 1964 sendt udsatte børn og unge på ferielejr.

  Det har negative konsekvenser for børns trivsel, når de føler sig udenfor. Den følelse rammer rigtig mange børn og unge, når det nye skoleår starter. Det er svært, når kammeraterne glædestrålende beretter om skønne sommeroplevelser med familie og venner, når man ikke selv har noget at fortælle.

  I 55 år har vi sendt de børn og unge på ferie, som har allermest behov for det. Her får de sammen med vores frivillige en uges optur med leg, hygge og nye venner. 
   

  Vil du vide mere?

  Læs mere om vores ferielejre, her

  Ferielejr facts

  1400

  Børn og unge

  får i 2019 en tur på ferielejr, hvor nye venskaber, leg og oplevelser venter

  900

  Frivillige

  bruger en uge på at skabe ferieminder, der varer hele året

  23

  Ferielejre

  i hele landet står klar til at åbne dørene for en uges sjov og ballede

  For kun 50 kroner om måneden er du med til at sikre, at udsatte børn og unge får ferieminder, der varer hele året.
  • 1. Vælg beløb
  • 2. Dine informationer
  • 3. Betaling
  Hvor meget vil du donere hver måned?
  Når du støtter hver måned, giver du udsatte børn og unge gode oplevelser, de tager med sig ind i voksenlivet, og varme fællesskaber, der giver dem selvværd og en følelse af at være med. Tusind tak for din støtte!
  • Hvad går mine penge til?

   Vi garanterer dig, at vi kommer langt for dine penge. Ungdommens Røde Kors er nemlig baseret på frivillig arbejdskraft, men det koster penge at lave aktiviteter. Vi bruger penge på transport, mad og materialer til aktiviteterne - og så bruger vi også penge på at uddanne vores frivillige, så de er klædt på til at hjælpe udsatte børn og unge. 

   Når vi modtager donationer fra privatpersoner og virksomheder, sikrer vi altid, at 77 % går direkte til aktiviteterne for udsatte børn og unge. 15 % går til at kommunikere om vores sag og til at tjene endnu flere penge, mens 8 % går til administrationsomkostninger.

  • Kan jeg støtte på en anden måde?

   Selvfølgelig! Du kan starte din egen indsamling, donere din fødselsdag, blive medlem, støtte gennem din virksomhed og meget andet. Læs mere her

   Du kan også støtte via Mobile Pay på 41330
   eller via en bank overførsel til 4183 6358500

  • Hvad sker der med min persondata?

   Hos Ungdommens Røde Kors respekterer vi brugernes privatliv og behandler persondata i overensstemmelse med Persondatalove. Du kan læse vores privatlivspolitik her

  • Vil du vide mere?

   Læs mere om støtte- og medlemsregler i Ungdommens Røde Kors.