Fremtidsværksted_tre frivillige piger_skilt_ungdommens røde kors

  Fremtidens URK

  Organiseringen

  I Ungdommens Røde Kors har vi en fælles drøm om, at alle skal være noget særligt for nogen. Vi vil skabe stærke fællesskaber for udsatte børn og unge i hele Danmark og ude i verden.

  Derfor vedtog Landsmødet i oktober 2017 en ny organisering for Ungdommens Røde Kors. Målet er, at vi skal være bedre til at nå længere ud. Vi skal sørge for, at vi er til stede i hele Danmark. Vi skal kun have de grupper og udvalg, som giver mening. Vi skal sikre stærke lokalafdelinger og aktiviteter af høj kvalitet. VI skal snakke mere med hinanden. Vi skal være bedre til at byde folk velkommen. Kort sagt: Vi skal gøre en større forskel.

  Her på siden finder du guider til, hvordan du kommer godt på plads i den ny organisering - hvad end du er frivillig på en aktivitet, medlem af en lokalafdeling eller frivillig i de grupper, der i den tidligere organisering hed styregrupper. 
  Landsmødet har givet dig og dine med-frivillige stor frihed til at organisere jer, som I vil - så I kan gøre den største forskel. Vi er fuldstændigt sikre på, at I vil bruge den frihed til at skabe endnu flere fantastiske fællesskaber for udsatte børn og unge!

  Vi er mange, og vi er forskellige. Derfor skal vi være gode til løbende at snakke med hinanden, holde dialogen kørende og informere hinanden om de beslutninger, vi træffer.

  Hvis du har spørgsmål, så bare skriv til velkommen@urk.dk. Så hjælper vi dig, så hurtigt vi kan!

  Det bedste er de frivillige. De er fantastiske. De er vildt åbne, og vi kan ligesom starte lidt forfra. De er heller ikke ligesom andre voksne. Der er meget mere sjov og ballade, og de er mere ligesom venner, men man gør, hvad de siger
  - Nicklas, 15 år