HR- og organisationskonsulent

  Ungdommens Røde Kors vokser, og vi har brug for en ny kollega, som får ansvar for at løse en række HR-opgaver, som skal hjælpe med intern kommunikation og onboarding af nye kolleger samt bidrage til at løse en række andre tværgående opgaver. Du bliver tæt kollega med den nuværende direktionssekretær og kommer til at arbejde tæt med direktøren og den øvrige ledelse.

  Har du et udpræget servicegen og får energi af at hjælpe dine kolleger til at løse deres arbejde bedst muligt? Har du lyst til at arbejde med opgaver som rekruttering og personaleadministration? Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du giver en praktisk hånd med i tværgående projekter? Og er du struktureret og er god til tal og IT-systemer? Så er det lige dig, vi gerne vil ansætte – i første omgang i et år.

   

  Dine ansvarsområder

  • HR: Du får lov til at arbejde med en række HR-opgaver som udarbejdelse af stillingsopslag, support til ledernes rekrutteringsprocesser, udarbejdelse og justering af kontrakter, vejledning til kolleger og ledelse i vores overenskomst, løbende service og vejledning til kollegaer i forskellige HR-spørgsmål, udarbejdelse og opdatering af lønbudget, trivselsmålinger, koordinering af kompetenceudvikling, opdatering af personalepolitikker, og skal være sekretær for vores samarbejdsudvalg.
   Røde Kors hjælper os med alt der vedrører lønudbetaling og juridisk HR-sparring, men du bliver vores kontaktpunkt.
  • Tværgående opgaver: Du vil få en række ad hoc opgaver, og bliver medarbejdernes go-to-kollega, når der er brug for et par ekstra hænder i forbindelse med events, kurser, landsmøde og andre tværgående projekter. Du bliver også superbruger i nogle af vores IT-systemer.
  • Intern koordination, vejledning og kommunikation: Fordi vi vokser, bliver opgaven med at sikre god intern kommunikation også større. Du vil derfor skulle hjælpe med at styre vores morgenmøder og opdatere interne vejledninger mm.

    

  Hvem er du?


  Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse, hvor du har beskæftiget dig med særligt HR og evt. organisationsudvikling. Du må meget gerne være nyuddannet, men det kan også være at du har et par få års erhvervserfaring. Det vigtigste er, at du er god til at have mange bolde i luften, og kan arbejde struktureret og selvstændigt – også når opgaverne ikke altid er defineret klart på forhånd.

  Vi lægger derudover vægt på at du:

  • Er initiativrig, arbejdsom og har en god dømmekraft
  • Er loyal og respekterer fortrolighed i det tætte arbejde med ledelsen
  • Evner at prioritere din egen tid 
  • Er serviceorienteret og drives af optimere processer til gavn for både dig selv og dine kolleger
  • Elsker at nørde detaljer hvad enten det drejer sig om ferielovens regler eller paragraffer i vores overenskomst
  • Skriver korrekt og skarpt
  • Har et godt humør og bidrager til vores gode sociale arbejdsmiljø.

    

  Det tilbyder vi


  Et meningsfyldt arbejde med masser af udfordringer og ansvar, samt et godt, humoristisk og ungt arbejdsmiljø, hvor der er kort fra tanke til handling. Vi er ca. 55 medarbejdere på sekretariatet. Du får en tæt kollega, som har siddet med HR indtil nu, men som fremover skal sidde med andre opgaver. Du får derfor det fulde ansvar for HR-området, men får en erfaren kollega at sparre med og som kan aflaste ved sygdom og ferier.

  Stillingen er på 37 timer om ugen og er i første omgang en etårig projektansættelse. Din nye arbejdsplads er placeret på Ungdommens Røde Kors’ sekretariat på Hejrevej 30 i København NV. Vi tilbyder ansættelse efter overenskomst med lønindplacering efter anciennitet og betalt frokostpause. Aften- og weekendarbejde forekommer i perioder. Vi lægger vægt på en god balance mellem familie- og arbejdsliv, og der er gode rammer for en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet.

  Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, og hvad stillingen indeholder af konkrete udfordringer, er du velkommen til at skrive til Amalie på amalie@urk.dk, der løser opgaverne i dag. Amalie er retur fra sommerferie d. 5 august, hvorefter hun kan besvare din mail.

  Ansøgningsfristen er d. 11. august med forventning om at gennemføre samtaler hurtigst muligt derefter. Ansættelsesstart hurtigst muligt og senest d. 1. oktober.  

  Det er en forudsætning for ansættelse, at du giver samtykke til, at vi må indhente børneattest i forbindelse med ansættelsen og løbende gennem ansættelsesforholdet.

   

  Om Ungdommens Røde Kors


  Ungdommens Røde Kors (URK) er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark. Vores 4.000 frivillige driver cirka 300 ung-til-ung aktiviteter i hele landet, hvor 10.000 børn og unge deltager. Og med partnerskaber i Afrika, Mellemøsten, Østeuropa og Grønland engagerer vi hvert år endnu flere børn og unge i frivillige, sociale fællesskaber globalt. Det gør vi med en tro på, at alle kan være noget særligt for nogen – uanset hvor og hvad man kommer fra. Aktiviteterne spænder fra ferielejre, klubaktiviteter, lektiecaféer og rådgivningstjenester til aktiviteter på krisecentre, hospitaler, psykiatriske afdelinger og i fængsler.

  Lyder det som noget for dig?