Genåbningsstudent - student til programafdelingen

  Vil du have et fedt studiejob og gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark?
  Ungdommens Røde Kors søger en udadvendt og struktureret student til at hjælpe med genåbning af lokale aktiviteter

  I Ungdommens Røde Kors arbejder vi hårdt på at stå klar til modtage børn og unge i vores aktiviteter, nu hvor samfundet åbner op igen. Som student vil du blive en del af arbejdet med at motivere vores eksisterende frivillige til at komme i gang, rekruttere nye frivillige, hvor der er behov og vigtigst – sikre at udsatte børn og unge i Danmark ved, at der er aktiviteter, som kan hjælpe dem med at komme stærkt tilbage til en hverdag med venner, skole og fritidsliv.

  Du bliver en del af et team, som arbejder målrettet på at understøtte URKs frivillige og aktiviteter i arbejdet med genåbningen. Vi lærer løbende nyt om de udfordringer og potentialer, vi står overfor efter en lang corona nedlukning – og du skal derfor være klar på skiftende arbejdsopgaver og at sætte ind, hvor behovene er allerstørst.

  Vi søger dig, der har stærke relationelle kompetencer og  er god til at motivere og igangsætte. Du har mod på at opsøge og tage kontakt til frivillige og lokale samarbejdspartnere – alt fra boligsociale og kommunale medarbejdere til den lokale bibliotekar. Det har stor betydning, at du værdsætter at kunne bidrage til arbejdet i Ungdommens Røde Kors.

  Du får selvstændige opgaver, men derudover vil der opstå forskellige opgaver ad hoc, så du kommer også til at gå til hånde på sekretariatet, hvor der er brug for det. Derfor er det vigtigt, at du har et stort gåpåmod og lyst til at lære nyt. Desuden får du en arbejdsplads, hvor du får indblik i spændende projekter, bidrager til Ungdommens Røde Kors vigtige arbejde og bliver en del af et ungt dynamisk miljø af både konsulenter, studentermedhjælpere og praktikanter.

  Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Frivilligrekruttering og velkomst af frivillige
  • Understøttelse af URKs lokalafdelinger og lokale aktiviteter
  • Kortlægning af lokale samarbejdsmuligheder og henvendelser til nuværende og potentielle samarbejdspartnere
  • Deltagerrekruttering og formidling af URKs aktiviteter til børn og unge

  Ugentlig arbejdstid er 15 timer, men det kan variere. Der er mulighed for stor fleksibilitet til at tilrettelægge din arbejdstid i forhold til dit studie, eksaminer osv. Du kommer til at være tilknyttet Programafdelingen, hvor vi er 12 konsulenter plus studenter og praktikanter.

  Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, og hvad stillingen indeholder af konkrete opgaver, er du velkommen til at skrive til konsulent Mikala Due-Christensen på mikala@urk.dk

  Ansøgningsfristen er mandag d. 21. juni med forventning om at gennemføre samtaler snarest muligt herefter.

  Om Ungdommens Røde Kors:

  Om Ungdommens Røde Kors (URK): Vi er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark, der laver socialt og humanitært arbejde for og med udsatte børn og unge. URK har over 200 aktiviteter drevet af unge frivillige fordelt på 100 postnumre i Danmark. Aktiviteterne spænder fra ferielejre og mentorordninger til aktiviteter på krisecentre, hospitaler, psykiatriske afdelinger og i fængsler. URK engagerer flere end 20.000 børn og unge, heraf cirka 3.000 frivillige.