Vi søger frivillige til lektiecafé i Sydhavnen

  Vil du være med til at give børn og unge en positiv oplevelse med lektierne? Vi søger lige nu 6 frivillige til vores lektiecafé i Sydhavnen.

  Som frivillig i lektiecaféen er du med til at sikre, at børn og unge kan få hjælp med deres lektier i uformelle og hyggelige rammer. Desuden tilbydes du løbende mange sociale arrangementer, oplæg og kurser, der vil pynte på dit CV! 

  I lektiecaféen kommer du til at indgå i en frivilliggruppe, der bidrager til læring og socialt samvær med børnene. De frivillige lektiehjælpere er med til at understøtte, at alle får lige muligheder for at lære og få den hjælp de har brug for til lektierne. 

  Alt dette kan du blive en del af! Måske er frivilligjobbet også studierelevant for dig? 

  Hvad skal du? 
  Udover at hjælpe børnene med deres lektier og hygge lidt om dem, så indebærer jobbet som frivillig lektiehjælper også, at du generelt styrker og støtter børnene, så de får en større tro på sig selv. 

  Du skal nok få en god introduktion af den aktivitetsansvarlige på caféen og de andre frivillige. Du vil også få mulighed for sparring med andre aktivitetsansvarlige/frivillige i nærområdet, bl.a. gennem kurser og frivilligarrangementer. I perioder med travlhed og ferie er der selvfølgelig mulighed for at være på cafeen mindre eller bytte vagter. 

  Hvad får du? 
  Som frivillig i lektiecaféen får du en unik mulighed for at være med til at gøre en forskel for andre i dit lokalområde. Samtidig vil du knytte bånd til andre frivillige og få en masse sjove og spændende oplevelser, som du selv kan være med til at definere og planlægge. Desuden tilbydes du løbende en masse sociale arrangementer, oplæg og kurser, som du vil få mulighed for at blive en del af, ligesom det vil pynte dit CV.
   

  Sådan ansøger du
  Udfyld formularen nedenfor – her er det vigtigt, at du i tekstfeltet skriver lidt om dig selv. F.eks. om...

  • Din baggrund (uddannelse, job, anden frivilligerfaring)
  • Dine interesser
  • Din motivation for at være frivillig

  Det er vigtigt, du udfylder tekstfeltet – for vi vil gerne vide, hvem du er :)

  Vi glæder os til at høre fra dig!
   

  Bliv frivillig i lektiecafé i Sydhavnen

  Husk at udfylde tekstfeltet!