Vi søger frivillige til krisecenter i Ringsted

  Vi er et ungdommeligt hold af frivillige, der tager ud på krisecentret i Ringsted for at lave aktiviteter med børnene. Det giver dem en pause med leg og smil - og mor får en pause med de andre mødre. Vær med!

  Det er ikke altid nemt at være barn på et krisecenter. Hverdagen er usikker, man er væk fra sine venner, og mor er ofte ked af det. Derfor er vi et ungdommeligt hold af frivillige, der hver især bruger et par timer om måneden forskellige dage ude på krisecenteret,  for at være sammen med børnene. Så børnene kan få en pause med leg og smil – og mor kan få en pause med de andre mødre.  

  Vi gør en stor forskel - men vi har brug for at være mange flere på holdet end hvad vi er i dag!

  Vi søger derfor dig, der...

  • Er villig til at pjatte og lege med børnene så meget som muligt for at skabe et frirum og positive oplevelser i en hverdag, der ikke altid er lige nem
  • Kan være med mindst 1 gang om måneden i et par timer. Vi planlægger selvfølgelig vagterne sammen, så det giver mest mening
  • Er fyldt 18 år og (naturligvis) har ren børneattest

  Om opgaven
  Vi laver aktiviteter med børnene én gang om ugen. Aktiviteterne spænder over alt fra spil, tegning og maling til fælles lege,  sandkage 'bagning' og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

  I fremtiden håber vi at afholde nogle ud-af-huset-arrangementer for børnene, måske du vil være med til at planlægge og udføre dette?

  Det kan være alt lige fra en tur i skoven til et smut i biografen. Aktiviteterne varierer alt efter børnenes situation og krisecenterets rammer. Aktiviteterne giver børnene en mulighed for at slippe de tanker og bekymringer, de tumler med i dagligdagen. I samværet mellem os og børnene, bestræber vi os særligt på at skabe stabile og trygge forhold.

  Hvornår er det?
  Vi er på Ringsted Krisecenter hver tirsdag fra kl. 16:30-18:00. Men vi vil meget gerne udvide, når vi får samlet et hold, der er stort nok til at dække vagterne - så lad ikke tidspunktet standse dig fra at søge. Krisecentret ligger ca. 10 min. gågang fra stationen eller 8 min. med bussen.

  Om holdet bag
  Vi kalder os Spilopperne. Vi er et ungdommeligt hold af frivillige, der kommer fra nær og fjern, heriblandt Ringsted og Slagelse. Vi er et hold, og derfor vægter vi selvfølgelig også, at vi kan have det sjovt sammen. Nogen af os studerer, andre arbejder - i vidt forskellige brancher. 

  Sådan ansøger du
  Udfyld formularen nedenfor – her er det vigtigt, at du i tekstfeltet skriver lidt om dig selv. F.eks. om...

  • Din baggrund (uddannelse, job, anden frivilligerfaring)
  • Dine interesser
  • Din motivation for at være frivillig

  Det er vigtigt, du udfylder tekstfeltet – for vi vil gerne vide, hvem du er :)

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Bliv frivillig på krisecenter i Ringsted

  Husk at udfylde tekstfeltet!