Aktivitetsleder i Gladsaxe

  Har du en projektleder gemt i dig eller elsker du bare at organisere og arrangere og se dine projekter være en succes? - Så kom og vær med hos Ungdommens Røde Kors

  Vil du være med til at lave fede aktiviteter for børn og unge i Gladsaxe?

   

  Som del af lokalforeningen i Gladsaxe, får du lov til at være med til at bestemme, hvordan tilbuddene for børn og unge, skal se ud. Du kan hjælpe med at koordinerer og deltage i sociale arrangementer, der giver gode og trygge rammer for børn og unge

   

  Hvem er Ungdommens Røde Kors? Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation med mere end 6000 frivillige over hele landet. Vi står bag en lang række forskellige aktiviteter såsom lektiecaféer, hospitalscaféer, mentorprojekter og ferielejre. 

  Hvad får du ud af det?

  • En unik mulighed for at være med til at gøre en forskel for andre i dit lokalområde, som sætter stor pris på din tid og energi.
  • Erfaringer med NGO-arbejde og bestyrelsesarbejde på lokalt plan.
  • Mulighed for en masse sjove og spændende oplevelser sammen med andre frivillige 
  • Nye erfaringer til CV’et.
  • Du bliver del af en stor ungdomsorganisation med mulighed for at deltage i forskellige sociale og faglige arrangementer

  Hvad kræver det?

  Vi søger dig, der har lyst til at gøre en forskel for andre og afsætte timer og energi over en længere periode - gerne minimum et år - til at sikre, at børn og unge i Gladsaxe for eksempel kan modtage lektiehjælp og få udbudt sociale aktiviteter, hvor de kan møde andre børn og unge.

  Du skal forvente at bruge cirka 8-10 timer om måneden på at planlægge og koordinere de forskellige aktiviteter. Derudover skal du kunne deltage i et månedligt møde i lokalafdelingen. Generelt vil dine arbejdstider være fleksible og kan tilpasses din dagligdag. I afviklingen af større events eller aktiviteter, kan der dog nogle gange være brug for et par ekstra timer.

  Interesseret? Send en ansøgning NU men der afholdes samtaler løbende, så skynd dig at skriv en ansøgning via formularen "kontakt organisation" – skriv også her, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Line Larsen urkgladsaxe@urkmail.dk Ansøg om jobbet