Projektleder til lektiecafé søges til Ungdommens Røde Kors Roskilde!

  Vi søger en projektleder som der vil være med til at opstarte lektiecafé i Roskilde.

  Som projektleder, er du med til at sikre opstarten og driften af en/to lektiecaféer på udvalgte ungdomsklubber i Roskilde. Så børn og unge kan få hjælp med deres lektier i uformelle og hyggelige rammer. Desuden tilbydes du løbende mange sociale arrangementer, oplæg og kurser, der vil pynte på dit CV! 

  Lektiecaféerne er sat til opstart i anden uge i august 2019

  Projektet er opstået efter en forspørgelse fra Roskilde Kommune.

  Bestyrelsen i Ungdommens Røde Kors Roskilde skal nok stå for økonomi, administration og sparring. 

   

  Lektiecaféerne kommer til at foregå i ungdomsklubber i bl.a. Hedeboparken og Ejboparken i Roskilde, og du kommer til at indgå i en frivilliggruppe der vil bidrage til læring og socialt samvær med børnene. De frivillige lektiehjælpere er med til at understøtte, så alle får lige muligheder for at lære, og få den hjælp de har brug for til lektierne. 

  Alt dette kan du blive en del af! Og måske er frivilligjobbet også studierelevant for dig? 

  Hvad skal du? 

  - Planlægge vagtplaner, afholde løbende planlægningsmøder og deltage i sociale arrangementer. Udover at du også kan hjælpe børnene med deres lektier og hygge lidt om dem, så indebærer jobbet som projektleder mere konkret at du er villig til at binde dig til aktiviteten, og sørge for at aktiviteten kan holdes kørende.

  - I perioder med travlhed og ferie, er der selvfølgelig mulighed for at være på cafeen mindre tid eller bytte vagter. 

  - Give en god introduktion af aktiviteten til de nye frivillige lektiehjælpere. Du vil også få mulighed for sparring med andre aktivitetsansvarlige/frivillige i lokalafdelingen og i resten af Ungdommens Røde Kors, bl.a. gennem kurser og frivilligarrangementer. 

  Hvad får du? 

  Som projektleder i lektiecaféen får du en unik mulighed for at være med til at gøre en forskel for andre i dit lokalområde. Samtidig vil du knytte bånd til de andre frivillige og få en masse sjove og spændende oplevelser, som du selv kan være med til at definere og planlægge. Desuden tilbydes du løbende en masse sociale arrangementer, oplæg og kurser, som du vil få mulighed for at blive en del af, ligesom det også vil pynte på dit CV. 

  Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig at sende en kort ansøgning med kontaktinformation til os, hvorefter vi vil kontakte dig. 

  Vi glæder os meget til at høre fra dig.

  URK Roskilde roskildekommunikation@urkmail.dk

  Adresse

  Hedeboparken
  4000 Roskilde

  Ansøg om jobbet

  For at være frivillig skal du være medlem af Ungdommens Røde Kors og have en ren børneattest. Det hører du mere om senere i forløbet.