Dygtig og alsidig IT-studerende i den gode sags tjeneste

  Trives du med at være helt inde i det digitale maskinrum i en humanitær organisation, og har du samtidig et udpræget servicegen og motiveres af at få ting til at lykkes? Så er stillingen som IT-student noget for dig.

  Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation og driver omkring 200 aktiviteter på tværs af landet med udsatte børn og unge. Vi ved, at vi kun kan lykkes med dette, hvis vi har en sund og effektiv organisation. Lige nu søger vi en kollega, som får en central rolle i dette.

  Opgaver:
  Som IT-studentermedhjælper vil du have en vigtig rolle for de ca. 35 medarbejdere plus studenter og praktikanter, der arbejder på sekretariatet. Du vil bistå kollegerne med hjælp til udfordringer, der skal løses her-og-nu. Du vil også blive involveret, når nye IT-løsninger skal integreres. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores faste IT-medarbejder, og du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer.

  Dine opgaver bliver:

  • At hjælpe sekretariatets medarbejdere, når de støder ind i IT-udfordringer – både ift. hardware og software
  • Klargøring af arbejdsstationer og udlevering af udstyr
  • Bruger-administration via Active Directory, Remote Desktop, Azure AD, MS Admin Centre mm.
  • Administration af frivillig-mailbokse
  • Arbejde med Podio-platform
  • Løsning af diverse helpdesk-sager
  • Bidrage til udvikling og vedligeholdelse af digitale løsninger

  Profil:

  • Du har en god blanding af tekniske evner og brugerforståelse
  • Du er serviceminded, også når det går stærkt
  • Du arbejder struktureret og tager selvstændigt initiativ
  • Du motiveres af at være med til at finde løsninger, som gør vores medarbejderes og frivilliges arbejde nemmere, og er i det hele taget undersøgende og nysgerrig på, hvordan vi kan optimere vores platforme
  • Du er sandsynligvis i gang med en IT-uddannelse, det kan eksempelvis være en cand.it, cand.science/cand.mag, softwareuddannelse, IT-teknolog, data og kommunikation, eller noget lignende.

  Vi tilbyder en meningsfyldt arbejdsplads, hvor medarbejdere og frivillige hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for udsatte børn og unge. Du vil få en masse søde kolleger, som vil sætte stor pris på dit arbejde. Ungdommens Røde Kors en hyggelig arbejdsplads med højt til loftet, god humor og en behagelig omgangstone.

  Løn og ansættelsesvilkår
  Stillingen er 15 timer om ugen og er placeret på Ungdommens Røde Kors’ sekretariat på Hejrevej 30 i København NV. Vi tilbyder ansættelse efter overenskomst og betalt frokostpause. Vi lægger vægt på en god balance mellem studie og arbejdsliv, og der er gode rammer for fleksibilitet, f.eks. i forbindelse med dine eksamener.

  Har du spørgsmål til vores arbejde, og hvad stillingen indeholder af konkrete opgaver, er du velkommen til at skrive til Simon Steffensen (simon.s@urk.dk), der vil blive din nærmeste IT-kollega og daglige opgavestiller.

  Ansøgningsfristen er 6. oktober – med ansættelse gerne 1. nov. Vi holder løbende samtaler, så send hellere ansøgningen i dag end i morgen. Det er en forudsætning for ansættelse, at du giver samtykke til, at vi må indhente børneattest i forbindelse med ansættelsen og løbende gennem ansættelsesforholdet.

  Om Ungdommens Røde Kors
  Ungdommens Røde Kors (URK) er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark. Vores 3000 frivillige driver cirka 200 ung-til-ung aktiviteter i hele landet, hvor 10.000 børn og unge deltager. Og med partnerskaber i Afrika, Mellemøsten, Østeuropa og Grønland engagerer vi hvert år endnu flere børn og unge i frivillige, sociale fællesskaber globalt. Det gør vi med en tro på, at alle kan være noget særligt for nogen – uanset hvor og hvad man kommer fra. Aktiviteterne spænder fra ferielejre, klubaktiviteter, lektiecaféer og rådgivningstjenester til aktiviteter på krisecentre, hospitaler, psykiatriske afdelinger, døgninstitutioner og i fængsler.

  Ansøgningsfristen er

  6. oktober

  Søg stillingen
  Her