Controller søges

  I Ungdommens Røde Kors er en transparent og sund økonomi et godt grundlag for, at vi kan hjælpe udsatte børn og unge i Danmark. Vi søger en controller, som vil være med til at understøtte og videreudvikle vores økonomiske fundament.

  Dine opgaver
  Som controller i Ungdommens Røde Kors er ansvarlighed og kvalitetssikring nøgleord, og du skal kunne noget både med tal og med mennesker. Du skal være den, der holder snor i tallene og som understøtter og supporterer de forskellige programkonsulenter i deres projektøkonomi samt samarbejde om rapportering og regnskab i forhold til at styrke Ungdommens Røde Kors.

  Du vil referere til direktøren og være koordinator for en økonomifunktion på fire personer og sikre, at enhedens opgaver koordineres.

  Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt. Der er behov for at kunne arbejde selvstændigt med afdelingsregnskaber, projektregnskaber, budgettering, økonomirapportering, udarbejdelse og dokumentation af forretningsgange, videndeling og økonomisystemer, herunder bidrage til udvikling og tests af vores ERP-system, Navision. Samt kunne tage ansvar for årsregnskab og kontakt til revisorer.

  Din profil / vores forventninger til dig
  Din høje faglighed og praktiske erfaring er afgørende. Vi forventer, at du:

  • har stærke regnskabsfaglige kompetencer og ikke er bange for at have hands-on
  • har erfaring med budgettering og økonomirapportering
  • har erfaring med controlling og kvalitetskontrol
  • har et godt kendskab til og erfaring med et større ERP-system (gerne Navision)
  • er lidt af en haj til Excel
  • har gode samarbejdsevner, der skaber tillid og tryghed, men at du også kan arbejde selvstændigt
  • har gode formidlingsevner mundtligt og skriftligt
  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund Cand. Merc., Cand. Merc.(aud), HD, HD(r) eller lign.. Det rigtige engagement kan være vigtigere end den formelle uddannelse
  • er glad for at tale med mennesker

  Det vil være en fordel, men ikke afgørende, at du har erfaring med projektregnskaber.

  Vi tilbyder
  Et meningsfyldt arbejde med masser af udfordringer og ansvar samt et godt, humoristisk og ungt arbejdsmiljø, hvor der er kort fra tanke til handling. Du vil indgå i en økonomiafdeling med engagerede kolleger.

  Stillingen er på 37 timer og er placeret på URK’s sekretariat på Hejrevej 30 i København NV. Vi tilbyder ansættelse efter overenskomst med lønindplacering efter anciennitet.

  Send os dit CV og ansøgning senest den 2. februrar 2020. Vi modtager kun ansøgninger sendt gennem vores rekrutteringssystem.

  Samtaler afholdes løbende, og vi forventer tiltrædelse den 1. marts 2020. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Anette Christoffersen på anette@urk.dk.

  Det er en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest og derved giver samtykke til, at vi må indhente børneattest i forbindelse med ansættelsen og løbende gennem ansættelsesforholdet.

  Om Ungdommens Røde Kors

  • URK er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark, der udfører det meste af organisationens børne- og ungdomsarbejde i Danmark og i verden.
  • URK har ca. 300 frivillig- og ungedrevne sociale aktiviteter rundt om i hele Danmark. Aktiviteterne spænder fra ferielejre, klubaktiviteter, lektiecaféer og rådgivningstjenester til aktiviteter på krisecentre, hospitaler, psykiatriske afdelinger og i fængsler.
  • URK har 38 frivilligdrevne lokalafdelinger og engagerer flere end 5.000 frivillige og flere end 13.000 medlemmer og faste støtter. Sammen med vores mange gode samarbejdspartnere er de alle med til at styrke 15.000 børn og unges selvværd og sociale relationer.

  Ansøgningsfrist:
  2. februar

  Kontakt:
  Direktør Anette Christoffersen
  anette@urk.dk

  Er du interesseret?