Os Online

  Har du også svært ved de sociale medier? Vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi lytter og giver råd til alle slags udfordringer, både små og store!

  Os Online er en chat til dig mellem 16-25 år. Måske har du autisme, ADHD, udviklingshæmning, en hjerneskade eller spastisk lammelse.

  På chatten snakker vi om det, der er svært.

  Føler du, at tonen er for hård? Har du sendt et nøgenbillede til en? Eller har du fået en besked fra en fremmed?

  Skriv til os - det er anonymet. Vi ved altså ikke, hvem du er. Så du kan trygt skrive til os med hvad som helst. Bag chatten sidder unge frivillige. Nogen af dem har selv en diagnose og kender til de udfordringer, der kan opstå på nettet.

  • Hvem chatter jeg med?

   I Os Online chatter du med frivillige mellem 18-30 år. Nogen af de frivillige har selv kognitive vanskeligheder, fordi vi ved, at det kan være rart at tale med nogen, som har det lige som en selv.

  • Hvad chatter man om?

   Alt mellem himmel og jord. Der er plads til store og små problemer og oplevelser. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle de udfordringer, du kan opleve på de sociale medier. Er du i tvivl så skriv endelig.

  • Hvordan bliver jeg frivillig i Os Online?

   Du kan blive frivillig, hvis du er fyldt 18 år og har lyst til at gøre en forskel for unge. Send en ansøgning til Osonline@urkmail.dk, hvor du skriver lidt om dig selv og din motivation for at blive frivillig.