Anonym rådgivning til unge med kognitive funktionsnedsættelser

  Lider du af senhjerneskade, udviklingshæmning, CP, autisme eller ADHD, og har du måske svært ved at begå dig online og afkode kommunikationen på sociale medier? Så kontakt Ung På Linje og Ung Online.

  Hos Ung På Linje og Ung Online kan du få gode råd fra en frivillig rådgiver om eksempelvis ting på sociale medier, som gør dig usikker. 

  Sociale medier er ikke altid nemt

  Det kan være, du har svært ved at aflæse de sociale koder på SoMe, og derfor risikerer at overskride dine egne eller andres grænser. Det kan også være, du er blevet mobbet eller misforstået online.

  Hos Ung På Linje ved vi, at lige netop unge med kognitive funktionsnedsættelser kan have ekstra svært ved at begå sig online. Netop derfor gør vi i samarbejde med Sammenslutningen af Unge Med Handicap en særlig indsats for at nå ud til lige netop dig.

  Helt særlig chat

  Vores frivillige er uddannede i udfordringer for unge med en kognitiv funktionsnedsættelse, og vi har udviklet specielle features på vores chat, som gør det lettere at kommunikere med vores frivillige rådgivere. På chatten kan du desuden sende billeder/screenshots til os af konkrete korrespondancer, som du har svært ved at afkode.

  Har du lyst til at snakke?

  Ring på 70 12 10 00 eller chat med os

  Chat med os
  Os online

  Hvem er vi?
  Ung På Linje og Ung Online er et anonymt samtaletilbud til unge i alderen 13-30 år, der mangler nogen at tale med om problemer og oplevelser på SoMe eller i den fysiske verden.

  Vores frivillige rådgivere er selv unge og kender til de problemer, man støder på som ung. Nogle har selv kognitive vanskeligheder, fordi vi ved, det kan være rart at tale med nogen, som har det lige som en selv. Derudover har vi gjort en særlig indsats for at blive klogere på de udfordringer og misforståelser, unge med en kognitiv funktionsnedsættelse oplever online. Alle frivillige er desuden uddannet i samtaleteknik, specielle kommunikationsfeatures, aktiv lytning og rammesætning i samtaler.

  Alt sammen, så vi hjælper dig bedst muligt.

  Ring eller skriv på chatten

  Uanset din udfordring, sidder vi klar til at tage en snak om alt det svære. Så du kan føle dig tryg i livet og tryg på nettet. Vi taler gerne med dig om det hele, stort som småt, svært som let, og vi sidder klar på chatten og ved telefonen.

  Hold øje med siden her for åbningstider

  Den jeg talte med var super god og autisme-venlig
  - Bruger på chatten

  Kontakt og mere information

  Ung På Linje og Ung Online er baseret på tavshedspligt, anonymitet og underretningspligt. Du kan læse mere om, hvad det betyder, og hvordan du kommer i kontakt med unge frivillige på telefonen eller via chat her

  Har du flere spørgsmål til Ung På Linje eller Ung Online, kan du skrive til os på upl@urkmail.dk

  Partnerlogo_SUMH_Ungdommens Røde Kors

   

  Ung på Linje og Ung Online er i samarbejde med Sammenslutningen af Unge Med Handicap.